Kumlu´da seçim bürosu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Kırıkhan, Kumlu ve Hassa´da ´Millet İttifakı´nın seçim bürosunu açtı, Hassa´da AKP´nin seçim ofisini ziyaret etti.

SİYASET 16.02.2019 09:12:37 0
Kumlu´da seçim bürosu

Antakya/SES

kumlu´daki açılışa Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, HBB Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş ile CHP ve İYİ Parti yöneticileri, Kumlu Belediye Başkan Adayı Rıfat Akkuyu, Kırıkhan´da aday Erhan Yavuzyılmaz da katıldı. Açılışta konuşan millet ittifakının Kumlu Belediye Başkan aday Rıfat Akkuyu, “Kumlu´ya hak ettiği hizmetleri getirmek için aday oldum. İnanıyorum ki Millet İttifakı hem ilçemize hem kentimize hem de ülkemize hayırlı gelecek” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş da şnları söyledi: 'Bizi bugünlere getiren sizin sevginiz ve hayır duanız oldu. Bugüne kadar kim hangi partili, kim bize oy verdik diye ayrım yapmadık. Son 7 yıldır çok zor günler geçirdik ama birbirimize sarılarak ayakta kaldık. İçeriden ve dışarıdan bizi parçalamak isteyenlere karşı hep dimdik ayakta kaldık. Gelecek dönemde Kumlu´ya arıtma tesisi yapacağız. Bununla birlikte bir de kültür merkezi yapacağız. Kumlu´nun neye ihtiyacı varsa onu yine hep birlikte yapacağız” diyerek Millet İttifakı´nın kaybedecek zamanı yok.'

Hassa´da AKP ofisine ziyaret
HBB´den yapılan açıklamaya göre, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Hassa´da da ittifakın seçim bürosunun açılışı sonrası, AKP´nin seçim ofisini ziyaret etti. AKP seçim ofisinde çay için, oradakilerle sohbet eden Savaş, siyasetin ve rekabetin birbirinden ayrı şeyler olduğunu ifada etti, seçimin adil şartlarda ve kardeşçe geçmesi temennisinde bulundu. Savaş, Hatay Muharip Gaziler Derneği Kırıkhan Temsilciliği ile kooperatif ziyareti de yaptı.
Millet ittifakının Hassa´daki seçim bürosunun açılışında, ittifakın belediye başkan adayı Mehmet Ali Söylemez de bulundu.

Kılıçdaroğlu´ndan Savaş´a destek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Şubat Salı günü gerçekleştirilen CHP Olağan Haftalık Grup Toplantısı´nda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´la da ilgili konuştu, Savaş´ı ‘Hatay´daki huzurun mimarı´ olarak adlandırdı. Kılıçdaroğlu, “Kardeşlik kenti Hatay, ülkemizde barınan Suriyeli misafirlerin zorluğunu ve sıkıntılarını en fazla hisseden illerden biri. Başkan Savaş, tüm sorunlara rağmen Hatay´ı barış, kardeşlik ve huzurun kenti haline getirdi, hiçbir zaman kavgaya izin vermedi. Kimseyi ayrıştırmadı ve bölmedi. Hatay´ı tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde yönetti ve yönetmeye de devam ediyor. Herkese dokundu ve dokunmaya da devam ediyor. Hatay´ı Hatay yaptı ve bu başarısını da sürdürmeye devam edecek” diye konuştu,


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23