Kumsalda nikah

Deniz kıyısındaki salonda kumsalda nikaha gidenler klasik müziğin çaldığı keman dinletisi ile karşılandı.

GÜNCEL 7.09.2020 10:21:15 0
Kumsalda nikah

Konuklar, önce gelin Eda ve damat Onur Cem´in fotoğrafı ile karşılaştı, ardından da gerçekleri. Fizyoterapist, İstanbul Gelişim Üniversitesi Araştırma Görevlisi Eda Yeniçeri, Karaağaç´ta düzenlenen törenle yaşamını fizyoterapist Onur Cem Kocabaş ile birleştirdi.

İskenderun/SES
İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürlüğü çalışanı eski gazeteci Bahri Yeniçeri ile hemşire Şahindar Yeniçeri´nin kızı; fizyoterapist, İstanbul Gelişim Üniversitesi araştırma görevlisi Eda Yeniçeri, yaşamını fizyoterapist Onur Cem Kocabaş ile birleştirdi.
Arsuz´un Karaağaç mahallesindeki deniz kıyısında bulunan Begonvilla Düğün Salonunda yapılan nikah törenine Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Keskin, Hatay Vergi Dairesi Başkanılığı İnsan Kaynakları Müdürü Yafes Doğru, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Levent Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İskenderun temsilcisi Akın Bodur ile Yeniçeri ve Kocabaş ailesi ile yakınları, gazeteciler ve sevenleri de katıldı.
Karaağaç sahilindeki kumsalda yapılan töreninde çiftin nikahı belediye başkanı Fatih Tosyalı kıyarken, Eda ve Onur Cem´in nikah şahitliğini ise milletvekili Özel, vergi dairesi başkanı Erol, plastik cerrah Atilla Ersoy ve eşi Sibel Ersoy yaptı. Tosyalı, yaşamlarını birlikte sürdürme kararı alıp, evlenen Eda ve Onur Cem´e sevgi, saygıyı geliştirerek arttırmaları önerisinde bulunurken, çiftin nikah cüzdanını ile gelin Eda´ya milletvekili Özel verdi.
Eda Yeniçeri ve Onur Cem Kocabaş´ın düğünleri ise 12 Eylül Cumartesi günü Samsun´un Çarşamba ilçesindeki İlkay Deren 2 Düğün salonunda yapılacak.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57