Kumsalda temizlik yaptılar

CHP Arsuz Gençlik Kolları Karaağaç sahilinde temizlik çalışması yaptı; Arsuz Belediyesi ve Miss Arsuz Gönüllü Kadınlar işbirliğiyle Uluçınar mahallesinde süpürge ve faraşlarla sokakları temizledi, kumsalda çöp ve sigara izmariti top

GÜNCEL 20.07.2020 16:20:11 0
Kumsalda temizlik yaptılar

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkan Asaf Güven, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek´in de katıldığı Uluçınar´daki etkinliğe Arsuz Gönüllüleri Derneği ve İskenderun Rotary İnteract Kulübü de destek verdi. Uluçınınar´da çöp toplayarak çevre kirliliğine dikkat çekilen etkinlikte, halkın duyarlı olması istendi.

Belediye Başkanı Güven, maskelerle ´Tertemiz bir Arsuz´ için başlattıkları çöp toplama etkinliğine katılan ve sahiplenenlere teşekkür etti. Güven, “Arsuz, mahalleleriyle bir bütündür. Bu bütünlük içerisinde Arsuz´u hak etiği yere getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Buradaki kalabalık en kısa zamanda bunu başaracağımızı gösteriyor. Arsuz, değişik dinlerin, mezheplerin, milletlerin barındığı, kardeşçe yaşadıkları bir şehir. Kültürün, tarımın, doğanın, güzelliğin olduğu bir şehirdir' diye konuştu.

Emek harcayanlara teşekkür eden Arsuz Kaymakamı Sarı da “Şunu biliyoruz ki; Arsuz, hepimizin ortak paydası, turizm cenneti bir şehir. Pandemi günlerinde bile insanların buluşma adresi oldu. Memnuniyetle karşılıyoruz ama aynı zamanda istiyoruz ki Arsuz hak ettiği temizliği ile güzelliği ile kalsın. Bunun içinde vaktini ayıran herkese teşekkür ediyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan CHP Arsuz Gençluk Kolları tarafından Arsuz´a bağlı Karaağaç sahilinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin ve üyelerin katıldığı etkinliğe CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İklime Kabasakal da destek verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57