Kupa törenle kutlandı

Cumhurbaşkanlığı Kupası´nı, ikinci kez kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, düzenlenen törenle başarısını kutladı.

SPOR 20.10.2018 08:58:08 0
Kupa törenle kutlandı

Türkiye basketbolunun en büyük kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası´nı, ikinci kez kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, düzenlenen törenle başarısını kutladı. Düzenlenen törende Cumhuriyet Meydanda kupa coşkusu yaşandı; Kazanılan kupa ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren basketbolcular, taraftarın yaşadığı coşkuya ortak oldu.
Antakya Cumhuriyet Alanı´nda düzenlenen törene Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı ve HBB Genel Sekreteri Mehmet Maden, HBB personeli ve vatandaşlar da katıldı. Kutlamada yerel şarkıcılar K-O ve Mert Şahin de sahne aldı.
Kutlamada konuşan Hatayspor Başkanı Maden, “Meleklerimiz elde edilen başarıların tesadüf olmadığını bu anlamlı kupayı ikinci kez kazanarak göstermiş oldu. Kulüp henüz sekiz yaşında ama üç yılda iki kez bu kupayı kazandık. Bununla beraber Avrupa kupalarında mücadele edip yarı final oynadık. Amatör branşlarda da şampiyonluklar kazandık. Kupamız hepimize hayırlı olsun” dedi.
HBB Başkan Savaş da şunları söyledi: “Son dokuz yılın yedi yılını savaşın gölgesinde geçiren şehrimiz sevginin, barışın, kardeşliğin kenti olmasının yanında sporun da şehri olmuştur. Bu başarı sadece bizim değil şehrimizde spora destek veren herkesin başarısıdır. Biz tarih yazdıkça spor kamuoyu bizim yazdığımız tarihi okumaya devam edecek. Bu seneki hedeflerimiz daha büyük. Hem Türkiye Kupası´nı hem de lig şampiyonluğunu istiyoruz. Aynı zamanda Euroleagu´de başarı hedefliyoruz. Satrançta, voleybolda, su topunda ve futbolda şampiyon olduk.'
HBB´den yapılan açıklamaya göre, Savaş, Hatayspor için de “Bilet fiyatlarını indirdik. Kombine alan taraftarlarımız eşi, annesi veya kız kardeşi için bedava kombine alabilecek. Büyük hedefler dolu tribünlerle olur' diye konuştu.


TİP, Hatay adayı Gökhan Zan'ı geri çektiğini duyurdu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İskenderun Temsilcisi Nacar: Halk giderek yoksullaşıyor

Bir günde 1.315 kişiye sorgulama

Öntürk: Projelerin çoğu doğrudan kadınlara değer katacak

Duduoğlu'ndan filtre sektörüne destek sözü

Gül, kahvaltıda ağırlandı

İYİ Parti adayları İskenderun'da esnafla buluştu: Elbiseyi beraber tasarlayacağız

SP Milletvekili ve HBB Başkan adayı Çalışkan: Sorunları biliyoruz, çözüme yakınız

SHD'den deprem sonrası Hatay konut raporu

Cumhur İttifakı HBB adayı Öntürk: Hatay, 10 yılda 50 yıl geriye gitti

Kiracılar da beyan yapabilecek

HBB Başkanı ve CHP adayı Savaş: Hatay’ın bütün projelerini bitirdik

Arsuz’a 9, Belen'e 12 aday

ATSİAD Arsuz'a OSB istedi

İskenderun'a kadın adayı Deva Partisi'nden

  • BIST 100

    8737,41%-1,03
  • DOLAR

    32,29% 0,53
  • EURO

    35,19% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2243,36% 0,75
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42