Kupalarla ziyaret ettiler

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün derece alan masa tenisi sporcuları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı ziyaret etti.

SPOR 24.02.2022 11:15:41 0
Kupalarla ziyaret ettiler

Antakya/SES

 İskenderun ve Mersin´de düzenlenen Masa Tenisi Turnuvalarında mücadele ederek 16 kupa kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor masa tenisi oyuncuları, başarılarını, kulübün onursal başkanı da olan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile paylaştı. Sporcular ziyarette, Savaş´a yarışmalarda elde ettikleri dereceleri anlattı, başarılarına başarı katacakları söyledi. Genç sporcularla sohbet eden HBB Başkanı Savaş ise 'Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Hatay´daki bütün yaş grubundaki gençler ve çocuklarıa spor yaptırmak istiyoruz. Onları sporla yormak, sporla birlikte zihinsel ve fiziksel açıdan geliştirerek çevreye de duyarlı bireyler olmalarını istiyoruz. Bu nedenle de Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksinde günde yaklaşık 1.500-1.600 kişi ve her yaştan insan spor yapmakta. İnsanlar 23 branşta aynı anda spor yapmanın zevkini yaşıyor. Biz bu gibi salonları Türkiye ve Hatay´a yaymak istiyoruz. Her bölgede milli takıma kadar ulaşacak sporcular yetiştirmek istiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün de ifade ettiği gibi ´Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur´. Atatürk ayrıca ´Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim´ demiştir. Bizim gençler de Gazi Mustafa kemal Atatürk´ün ifade ettiği gibi özelliklere uyan nitelikte. Ve hayatlarında da bu özellikleri olgunlaştırarak kendi hayatlarına bağdaşlaştıracaklar.Spora ve sporcularımıza desteğimiz devam edecek' değerlendirmesini yaptı.

Basketçilerle de bir araya geldi
Ziyaretin sonrası Basketbol Gençler Ligi´nde mücadele eden sporcularla da bir araya gelen Savaş, son maçta elde ettikleri galibiyetten dolayı sporcuları kutladı ve onlara spor ayakkabısı hediye etti. Ziyaretlere sporcular ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Zekiye Yiğitbaşı, HBB´nin masa tenisi antrenörleri Halil Küçükbeyazıt, Heysem Şaban, Mehmet Kasapoğlu ve Selahattin Şaban da katıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19