Kurban satış yeri yapımı sürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentte Kurban Bayramına yönelik kurulma çalışması süren kurban satış alanındaki hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

GÜNCEL 29.07.2019 10:38:07 0
Kurban satış yeri yapımı sürüyor

Nesrin Geyik/İskenderun

İskenderun Tarım Müdürlüğü ile ağır bakım merkezi arasındaki boş arazide kurulan kurban satış alanında yardımcıları ve belediye müdürleri ile birlikte incelemede bulunan belediye başkanı Tosyalı, 'Kurban Bayramına çok az bir süre kaldı. Belirlenen bölgeyi hayvan sahiplerine tahsis ediyoruz. Işıklandırma, çöp konteynerleri, su giderleri, yer çizgileri, otoparklar, tuvaletler ve numaralandırma çalışmaları devam ediyor. Ekipler sahanın etrafını çevirdi. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan sonra temiz ve düzenli bir ortamda rahatça kurban alımlarını yapabilecek. Bölgede olması muhtemel trafik yoğunluğu içinde tedbirler alınıyor. Vatandaşın akşamları da kurban alabilmeleri için ışıklandırma çalışması yapılıyor. Sahanın temizlik işleri periyodik yapılacak. Kurban kesim alanları da belirlendi. Kurbanlıkların sağlık kontrollerini de tarım müdürlüğü yapıyor. Böylelikle kurban almak isteyen hemşerin içleri rahat edebilir' açıklamasını yaptı.

Kurban bağışını Diyanet´e yaptı
İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, Türkiye Diyanet Vakfının kurban bağışı kampanyasına kurban bağışyla destek verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle 'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş' sloganıyla sürdürülen Vekâletle Kurban Kesimi kampanyasına katılan İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, yurt içi ve yurt içi kurban bağış desteğinde bulundu. İskenderun Müftüsü Osman Şekerci´den vakfın faaliyetleri ve “Vekaletle Kurban Kesimi' oganizasyonuyla ilgili bilgi de alan Tosyalı, Türkiye Diyanet Vakfının tüm milletin vicdanında büyük bir kabul gördüğünü, uluslararası çalışmalarıyla da bütün insanlık tarafından takdir topladığını ifade etti. Müftü Şekerci de bağış makbuzunu belediye başkanı Tosyalı´ya verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57