Kursiyerlerin ilk mağazası

Belen Belediyesi ve KOSGEB´in işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik Kursuna katılan Fidan Akdar, KOSGEB´in hibe desteğiyle giyim mağazasını açtı.

19.10.2017 09:58:49 0
Kursiyerlerin ilk mağazası

Akdar´ın mağaza açılışına, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, KOSGEB Hatay İl Müdürü Kenan Sert, Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Halit Kanat da katılıp, açılış kurdelesini kesti.

Açılışta konuşan Belen Belediye Başkanı Vurucu, girişimcilik kurslarının olumlu bir şekilde sonuçlandığı görmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadığını belirterek, '60 kursiyerimiz eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak sertifikalarını aldıl. Kursiyerlerden Fidan Akdar, hazırladığı projeyi kuruma sundu. Bu proje onaylandı ve KOSGEB´den hibe kredi alarak esnaflığa ilk adımını attı. Şimdi sıra girişimcilik belgesi alan diğer kursiyerlerimizde. Gelsinler bizler onlara proje yazım desteği de verelim ve Belen´e ekonomik anlamda katkı sunalım' dedi ve Akdar´ı özgüveninden dolayı kutladı.
KOSGEB Hatay İl Müdürü Sert de girişimcilik sertifikası alarak Belen´de ilk işyerinin açılmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. KOSGEB olarak girişimcileri, her zaman desteklediklerini belirten Sert, Akdar´a da başarı diledi.
Esnaf Oda Başkanı Kanat ise, esnaflığın zor bir zanaat olduğunu ifade ederek, mağazanın egitim alan kursiyerlere örnek olması temennisinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Kursiyerlerin mağazası

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04