Kurt yönetiminde ilk çalışma

5 Temmuz İskenderun Spor

GÜNCEL 25.12.2019 10:23:14 0
Kurt yönetiminde ilk çalışma

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ligin ikinci yarı hazırlıklarına takımın yeni teknik direktörü Murat Kurt yönetiminde çalışmaya başladı. 5 Temmuz İskenderun Spor, yeni teknik direktör Kurt yönetimindeki ilk çalışmasını, önceki gün öğleden sonra İskenderun Beş Temmuz Stadında yaptı. 5 Temmuz İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt´un yardımcılıklarını ise İbrahim Aktay ve Utku Kızıltepe yapıyor.
5 Temmuz İskenderun Spor Başkanı Kemal Nadir Ünal ile yöneticiler Ahmet Keskin, Bünyamin Saraçoğlu ve Suat Alpaydın, takımın teknik direktörü Murat Kurt yönetiminde yaptığı ilk antremanı ziyaret ederek, antremanı izledi ve teknik patron Kurt´tan bilgi aldı. Antrenmanı da izleyen kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolculara başarı dileğinde bulundular.
Eski milli futbolcu, Beşiktaş, Trabzon Spor, Sivas Spor, Kayseri Spor, Gençlerbirliği ve Antalya Spor´un da bulunduğu çok sayıdaki Süper Lig takımını da çalıştıran teknik direktör Samet Aybaba da, Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Spor´un antrenmanını izledi. Teknik direktör Aybaba, kulübün asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, başkan yardımcısı Suat Alpaydın, teknik direktör Murat Kurt ve futbolcularla görüştü, teknik direktör Kurt´a bazı tavsiyelerde de bulundu.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62