Kurtul, aday adaylarının dosyalarını aldı

AKP´de İskenderun Belediye Meclisi üyeliği başvurusu 34 oldu

SİYASET 6.12.2018 10:15:41 0
Kurtul, aday adaylarının dosyalarını aldı

Akın Bodur/İskenderun

AKP İskenderun İlçe Başkanı B. Bestami Bilgili´nin İskenderun Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmesi üzerine partinin ilçe başkanvekili olan Pakize Ulutaş Kurtul, görevine başladı. Kurtul başkanlığındaki AKP İskenderun ilçe yönetimi, dün ilk toplantısını yaptı.

Bir günde 4 başvuru
AKP İskenderun İlçe Başkanvekili Kurtul, İskenderun Belediye Meclisi üyeliği için partinin ilçe teşkilatına başvuruda bulunan Faruk Keleş, Canan Kahraman Hattapoğlu, Caner Recep Başeğmez ve Yusuf Eroğlu´nun adaylık dosyalarını teslim alıp, işleme koydu.

AKP´de meclise başvru sayısı 34
AKP İskenderun İlçe Başkanvekili Kurtul, meclis üyeliği için başvuruda bulunan partisinin aday adaylarına teslim belgelerini de verdi. Vekaleten de olsa İskenderun AKP´nin ilk kadın başkanı olan Kurtul, partisi AKP´ye İskenderun Belediye Meclis üyeliği için başvuru yapan sayının 34´e ulaştığını söyledi.
Partisi AKP´nin İskenderun Belediye Meclisi üye adayları Keleş, Hattapoğlu, Başeğmez ile Eroğlu´nu kutlayan ve başarı dileğini ileten AKP İskenderun İlçe Başkanvekili Kurtul, 'Bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüdüğünüz için şükranlarımızı sunarız' değerlendirmesini yaptı.
İskenderun belediye Meclisi AKP üyeliği için abaşvuru yapanlar arasında şu isimlerin olduğu öğrenildi: Orhan Yurtçu, Bedi Duruş, Zeynel Abidin Gültekin, Sedat Bakr, Ali İlbeyi, Abdulkadir Büyüközer, Abdullah Törün, Tülay Ünal, Gül Nalcı, Emin Dönmez, Hüseyin Karakurt, Mikail Yıldırım, Haylrettin Durak, Halil Teymur, Emin İşler, Mevlüde Arslan, Levent Duman, Muharrem Yavuz, Muhammed Kenan Ak, Caner Recep Başeğmez, Veysel Bağış, Merve Kara, Tayfun Boda, Oğuzhan Sivri, Canan Kahraman Hattapoğlu, Mahmut Başar ve Yusuf Eroğlu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57