Kurtulan, son yolculuğuna uğurlandı

Belen´de yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Memduha Kurtulan (74), önceki gün düzenlenen törenle toprağa verildi.

GÜNCEL 29.07.2019 10:54:56 0
Kurtulan, son yolculuğuna uğurlandı

Akın Bodur/İskenderun

 Memduha Kurtulan, MHP Hatay İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cesur Kurtulan´ın da annesiydi. İskenderun Kaptan Paşa Camiinde düzenlenen cenaze törenine Kurtulan ailesi ve yakınlarının yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Fatih tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AKP ve MHP´nin İskenderun, Belen ve Hatay il yöneticileri ile sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının yöneticileri de katıldı. Kurtulan ailesi, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerini Belen´in Sarımazı mahallesindeki evlerinde kabul ediyor.
Belen´de hasta taşıyan ambulansla otomobilin çarpıştığı kazada ambulansta bulunan bir Suriyeli sığınmacı Ali Nekuh (41) ile otomobilde bulunan Memduha Kurtulan kaza sonrası kaldırıldığı hastanede kurtarılamamış ve yaşama veda etmişti. Kazada, özel otomobil sürücüsü Meriç Kurtulan (37) ise ağır yaralanmıştı. Ambulansta hasta olarak bulunan Suriyeli sığınmacı Nekuh, kazada araca sıkışması üzerine, sağlık görevlileri, itfaiye ekipleri ve yöredeki vatandaşlar tarafından araçta sıkıştığı yerden çıkarılmış ve kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen Meriç Kurtulan´ın tedavisi ise özel bir hastanede sürüyor. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22