'Kutlu yürüyüşümüzden taviz vermeyeceğiz'

AKP Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNCEL 14.04.2021 15:30:00 0

 

İskenderun/SES
Yeşildal ve yönetimi, İskenderun, Dörtyol ve Samandağ´da ziyaretlerde bulundu. AKP il başkanı Yeşildal´a İskenderun ziyaretlerinde, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AKP Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, partinin kadın kolları il başkanı Zehra Eren; Dörtyol ziyaretlerinde Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve Samandağ´da ise Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman eşlik etti.
Üç ilçeye yaptığı ziyarette, ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Yeşildal, “Kutlu yürüyüşümüzden asla taviz vermeyeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye´nin daha çok kalkınması ve güçlenmesine engel olmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklar. Milletimizle birlikte çıktığımız bu kutlu yolculuğu menziline ulaştırana kadar durmayacağız. Bu kutlu yürüyüşü hep .irlikte başaracağız. Bu hedeflere ulaşana kadar yorulmadan mücadeleye, çalışmaya, sahada olmaya devam edeceğiz. Ellerini ovuşturarak Türkiye´nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, sevindirmeyeceğiz. Teşkilatımızın tüm unsurları ile sandık başkanı, mahalle başkanı, ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları, milletvekilleri, il başkanı ve tüm teşkilatımız ile biliyoruz ki, aşk ile koşan yorulmaz. Onun için aşkla koşacağız. Durmak yok, yola devam diyeceğiz' diye konuştu. Teşkilatlara yönelik konuşmasında Hatay ve ülkedi.
Dörtyol ve Samandağ´da MHP teşkilatlarını da ziyaret eden AKP il başkanı Yeşildal, bu ziyaretlerde de, “Ülkemizi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı´yla kavuşturacağız. Allah birliğimizi daim etsin' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19