Kutlu, yeniden oda başkanı

İskenderun DTO'da 2 liste yarıştı

19.10.2022 13:38:00 0
Kutlu, yeniden oda başkanı

İskenderun/SES
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Oda binasında yapılan seçimi, oda başkanı Kemal Kutlu'nun listesi kazandı ve göreve getirildi. Seçimde, Kemal Kutlu ile Adnan Yener’in listeleri yarıştı. 
İki sandıkta kullanılan 168 oyun 1'i geçersiz kabul edilirken, geçerli oylardan 89'unu Kemal Kutlu'nun listesi alırken, Adnan Yener'in listesi ise 78 oy aldı. Buna göre, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin yeni dönemde mecliste görev alacak 20 üye, seçimi kazanan Kemal Kutlu başkanlığındaki listeden oluştu. Oda meclisi, Suphi Şaşati, Mustafa Çamak, Erdinç Kaplan, İbrahim Halil Çetin, Erdoğan Kireççi, Şahin Temur, Hamdi Sönmez, Tuğay Genç, Bülent Kalkandelen, Sinan Samraoğlu, Celal Eren, Mustafa Çelikkılıç, Bülent Ok, Bekir Şengül, Munib Kavvasoğlu, M. Kemal Kutlu, Mustafa A. Menteşoğlu, Özhan Akgünlü, Aydın Antakyalıoğlu ve M. Selçuk Özer'dan oluştu. 

Oda başkanı Kutlu, meclis başkanı Şaşati
Meclis üyeleri yaptığı ilk toplantıda organ seçimlerini yaptı. Oda meclisi yaptığı toplantı ile Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi'nin yönetimini belirledi. Kemal Kutlu'nun yeniden oda başkanlığına getirildiği seçimde, meclis başkanı da Suphi Şaşati oldu. Kemal Kutlu başkanlığındaki Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetim kurulu şuisimlerden oluştu: M. Kemal Kutlu (Yönetim Kurulu Başkanı), Mustafa A. Menteşoğlu, Özhan Akgünlü, Aydın Antakyalıoğlu ve M. Selçuk Özer.
Seçim sonrası konuşan oda başkanı Kutlu, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi ve önceki dönemden yapmış oldukları çalışmalardan örnekler verip bu dönemde İskenderun Körfezi'nde deniz ticaretinin arttırılması ve deniz kültürünün kentte yeni bir kimliğe kavuşturulması için daha verimli bir çalışma gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Meclis başkanı Şaşati de, Türkiye’de deniz ticaretinde önemli bir konumda yer alan İskenderun’un daha da gelişmesi  ve sorunların hızlıca çözülmesi için elbirliği ile çalışacaklarını belirtti. 


Anahtar Kelimeler: Kutlu yeniden başkanı

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62