Liselerle ´mutabakat protokolü´

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hassa Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Teknik Anadolu Lisesi ile İTSO arasında mutabakat projelerinin protokolü imzalandı.

GÜNCEL 15.04.2019 11:36:01 0
Liselerle ´mutabakat protokolü´

Nesrin Geyik/İskenderun

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından ilan edilen 2019 yılı İmalat Sanayisinde, yapılacak proje kapsamında bu projeler değerlendirilecek. Mutabakat Protokolünü İTSO başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Hassa Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Gökoğlu ile Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Oğuz imzaladı.
Mutabakat protokolünün imza töreninde konuşan İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldırım, 'Mesleki ve teknik eğitimde 2023 vizonu için sanayide iş birliği projesini hazırladık. Protokolün amacı, okulda mesleki ve teknik eğitimin kalitesini arttırmak ve sanayi ile okulun iş birliğini geliştirmek, öğrencilerin ve öğretmenlerin işletmelerdeki meslek eğitimi ve staj yaptığı sürelerde daha kaliteli beceri eğitimi almalarını sağlamak işletmelerle okulun ortak çalışması ayrıca işletmelerde çalışanların okulda mesleki teknik eğitimlerini yenilemeleri iş gücü piyasası ile okul istihdam ilişkisini geliştirmek için yürütülen mesleki teknik eğitim işbirliği projesidir' dedi ve öğrencilerinin hazırladığı ahşap Atatürk tablosunu hediye etti. Hassa Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Teknik Anadolu Lisesi müdürleri de projeleri ile ilgili bilgi verdi. Oda yöneticisi Yeter de şu değerlendirmeyi yaptı: 'Eğitime değer veren katkı sağlayan projelerin yanındayız. Bu güne kadar eğitime yaptığımız hizmet ve destekler oldukça fazla, İSTE´nin kurulması aşamasından bugüne kadar önemli destekler verdik ve üniversitenin kurulmasında öncülük ettik. Üniversiteye desteklerimiz hala devam etmektedir. O yüzden eğitim bizler için öneli bir husus. İyi olan bölgemiz ekonomisine değer katacak projelerin yanındayız. Hazırlamış olduğunuz projelerin faydalı olmasını temenni ediyoruz.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,41% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24