Listeler askıdan indi

24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi için askıya çıkartılan seçmen listeleri, önceki gün askıdan indirildi.

GÜNCEL 14.05.2018 10:31:07 0
Listeler askıdan indi

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun ve Hatay´da 24 haziran seçimleri için seçmen listelerine önceki yıllara göre daha çok ilginin olduğu belirtildi.
24 Haziran seçimlerine katılacak siyasi parti ve milletvekili aday adayları da seçim çalışmalarını toplantı ve ziyaretlerle sürdürmeye devam ediyor. Hatay´da aday belirleme süreci kapsamında temayül yoklaması yapan AKP, Ankara´da yaptığı mülakatı da tamamladı.
AKP Hatay Milletvekili aday adayı Tülin Durgun Yetim, Türkiye´nin güçlenmeye, büyümeye devam etmesi için Apartisine ihtiyacı olduğunu savundu. Türkiye´nin 24 Haziran seçimlerine odaklandığını ifade eden Yetim, kısa sürede tamamlanacak aday adaylığı sürecinin ardından bütün siyasi partilerin milletvekili adaylarının sahaya çıkacağını anımsattığı açıklamasında şunları belirtti: 'Ülke olarak edindiğimiz kazanımları yeterli görmek, ´bu ilerleyiş artık dursun; yeter, tamam´ demek mümkün değildir. Bir siyasi duruş olarak, bir ezber olarak bu tür ifadeler rahatlıkla kullanılabiliyor ise de bizim sahada gözlemlediğimiz bu değil. Hangi siyasi duruşa sahip olursa olsun tüm vatandaşlarımız daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye arzu ediyor. Hepimizin ortak amacı; Türkiye´nin daha da güçlenmesi ve hem vatandaşlarına hem de çevresine umut vermesi. Bu açıdan bakınca istikrarın devamı, büyümenin devamı için DEVAM demek, tekrar ve ısrarla ´devam´ demek mecburiyetindeyiz. Kim ne derse desin, Türkiye´nin güçlenmeye, büyümeye devam etmesi için de AK Parti´ye ihtiyacı var. Biz bu davanın yani millete hizmet davasının neferleriyiz. Ha bugün ismi böyle yarın farklı olabilir değişebilir. Ama bu vatana hizmet, bu millete hizmet varsa biz varız.'

´Her zaman vatandaşın yanındayız´
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay aday adayı Recep Tuncay da seçim çalışmalarını siyaretlerle sürdürüyor. Hürriyet İşitme Engelliler Okulu ve sünnetçi Hayrettin Ceylan´ı evinde ziyaret eden Tuncay, dost ziyaretlerinin süreceğini ve vatandaşın her zaman yanında olduklarını belirtti. 10-16 Mayıs arasında kutlanan Engelliler haftası nedeniyle Hürriyet İşitme Engelliler Okulu´nu ziyaret eden Tuncay, 'Öğretmenlik sürecimde son durağım işitme engelliler okuluydu. Bu yüzden ve bilinen bir çok sebepten ötürü engelli kardeşlerime karşı özel bir hassasiyetim var. Onları topluma kazandırmak eksik hissettirmemek bizim görevimiz. Her insanın bir engelli adayı olduğu çoğu zaman unutuyoruz. Biz duyarlı olmazsak vicdanen ve ruhen tam olamayız. Eksik kalırız. Unutulmamalıdır ki asıl engelliler önüne çıkan engelleri geçemeyenlerdir' dedi. Şeker hastalığı yüzünden ayağı kesilen hayırsever sünnetçi Hayrettin Ceylan´ı da evinde ziyaret eden Tuncay, geçmiş olsun dileğini de iletti.

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00