Londra´da 5 günlük kurs

Arsuz´da 6 okulun öğretmenlerinden oluşan grup, Teknoloji Işığında Avrupa´ya Adım Adım projesi kapsamında Londra´da 5 günlük Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar kursuna katıldı.

EĞITIM 1.06.2019 08:44:21 0
Londra´da 5 günlük kurs

İskenderun/SES

Arsuz Proje Ofisi´nden verilen bilgiye göre, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına koordine edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Teknoloji Işığında Avrupa´ya Adım Adım isimli Erasmus+ KA101 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projesi kapsamında Londra / İngiltere programı, 11-15 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşti. Uluçınar Ortaokulu, Konacık İlkokulu, Hüyük Ortaokulu, Hacıahmetli Ortaokulu, Üçgüllük Ortaokulu, Yukarıkepirce Ortaokulu´nun ortak olduğu projede öğretmenlerin ilk kurs faaliyetlerini Şubat ayında Prag /Çekya´da gerçekleştirdiği hatırlatılan bilgilendirmede, 2.kurs faaliyetlerini Londra´da Innovative Approaches To Teaching isimli kursla sürdürüldüğü kaydedildi.
Yazılı bilgilendirmede şöyle denildi: “5 gün devam eden kursta katılımcı öğretmenlerimiz eğitimde bilgi ve iletişim teknolojileri hakkında bilgi kazanmış olmanın yanı sıra birbirinden farklı uygulamalar yapma ve yeni web 2.0 araçları öğrenme, proje tasarlama - yönetme, derslerini açık alanda verimli şekillerde işleme yöntemleri hakkında bilgi ve deneyim kazandı. Okullarında ve ilçede nitelikli projeler tasarlama hedefi taşıyan öğretmenlerimiz; katıldıkları kursta proje tasarlama aşamaları hakkında detaylı bilgiler edindi. Eğitim-öğretim faaliyetlerinde sıkça kullanılması gereken ve öğrencilerde kalıcı öğrenme sağlayan web 2.0 araçlarının yanı sıra, bu araçları sıkça kullanacakları e-twinning portalı ve açık alanda eğitim öğretim etkinlikleri gibi yenilikçi ve yaratıcı öğrenme araçlarıyla bireysel ve grup çalışmaları yaparak uygulamalar yaptı.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22