Lösemi farkındalığı için turuncu maske

LÖSEV Adana Temsilcileri İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken´i makamında ziyaret ederek LÖSEV Vakfı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SAĞLIK 4.11.2021 22:39:02 0
Lösemi farkındalığı için turuncu maske

Her yıl 2- 8 Kasım tarihleri arasında kan kanseri veya kemik iliği kanseri olarak da bilinen lösemi hastalığı hakkında farkındalık kazandırmak için Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tüm yurtta çalışmalara başladı. Çalışmaları kapsamında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken´i ziyaret eden LÖSEV Adana Temsilcileri bu yıl “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım” mesajı ile farkındalık yaratma hedefleri hakkında bilgi verdi.

8 Kasım 1998´de kurulmasının ardından, kuruluş gününü takip eden 2-8 Kasım´ı da Lösemili Çocuklar Haftası olarak lösemili çocuklar ve ailelerine armağan eden Dr. Üstün Ezer´in başlattığı sivil toplum hareketi bugün pek çok lösemi hastasının umudu olmaya devam ediyor.

Ziyarette turuncu maske

LÖSEV Temsilcileri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eken´e bu yıl “tüm hafta boyunca umudun rengi turuncu maske takarak, bunu sosyal medyada paylaşarak; LÖSEV projelerine katılarak; LÖSEV´e ayni ve nakdi yardım yaparak farkındalık çalışmalarına katkı sunulabileceğini” aktardı.

Ziyarete ilişkin İSTE Rektör Yardımcısı Eken şunları ifade etti: “Sosyal sorumluluk kampanyalarına destek vermek hem bireysel hem de kurumsal sorumluluğumuzdur. LÖSEV´e destek olmak, yanlarında durmak ve birlikte güzel işler yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00