Lösemi mücadelesini Ankara´da kazandı

Ailesinin halsizlik şikayetiyle götürüldüğü hastanede lösemi teşhisi konulan 3 yaşındaki İlker, yaşam savaşını LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı´na bağlı LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi´nde yeniden kazandı.

17.08.2017 12:15:55 0
Lösemi mücadelesini Ankara´da kazandı

Antakya´da yaşayan Aysun ve İsmail Cingöz´´ün oğulları İlker´e, ilk başvurdukları hastanede lösemi teşhisi konuldu. Hastane koşulları yetersiz kalınca Adana´daki özel bir hastaneye sevk edilen aileye 27 günlük tedavi sonrası 15 bin liralık fatura çıkartılan aile araçlarını satarak masrafı ödedi.

Ablasının iliği can verdi
Köyde bakkal dükkânı işleterek 3 çocuklu ailesini geçindirmeye çalışan, İlker´in tedavisi ve masrafları için çıkış yolu arayan aileye yardım elini LÖVEV uzattı. Çocuk ve Yetişkin Hastanesi LÖSANTE´de tedaviye alınan İlker, Temmuz ayında ablasından yapılan ilik nakliyle lösemi savaşını kazandı. İlik nakli sonrasındaki kritik bir aylık süreci de LÖSEV´in Löselimi Çocuklar Köyü´nde annesiyle birlikte geçiren İlker, şimdi Antakya´daki evlerinde anne, baba ve kardeşleriyle birlikte yeni bir hayata başladı.

LÖSEV´in tedavi desteği sürüyor
LÖSEV´in desteğinin tedavi sürecinde de devam ettiğini belirten anne Aysun Cingöz, şunları söyledi: “Oğlumuzun hastalığını öğrenince perişan olduk. Yaşadığımız ruhsal çöküntüye bir de tedavi masrafları eklenince ne yapacağımızı bilemez hale geldik. Çocuğumuz gözümüzün önünde erirken, biz hastane masraflarını karşılayamıyorduk. Umudumuzu yitirdiğimiz bir anda LÖSANTE sayesinde dünyamız yeniden aydınlandı. Çok şükür ki bağışlarla ayakta duran LÖSEV var. Tedavi sonrasındaki zorlu süreçte de bizden desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler. Her ay kuru gıda, temizlik malzemeleri, et ve et ürünlerinden oluşan yardım paketlerini bizlere ulaştırıyorlar. Allah tüm bağışçılardan binlerce kez razı olsun” dedi.

LÖSEV kurban bağışı bekliyor

Kayıtlı hastalara her ay et ve et ürünleri yardımlarını sürdüren LÖSEV´den yapılan açıklamada da en kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünlerinin kanser hastalarının beslenmesinde çok önemli bir yere sahip olduğu kaydedildi. Açıklamada, “Özellikle et ve et ürünleri yardımlarının sürekliliği açısından, bağışçıların LÖSEV´in Vekâleten Kurban Kampanyası´na destekleri büyük önem taşımaktadır. Kurban Bayramı´nda LÖSEV´e vekâlet vererek kurbanları dini usullerle, noter huzurunda kestirip çocukları hayata bağlamak isteyen bağışçılar; tüm ulusal bankalar aracılığıyla, internet bankacılığı ile, elden LÖSEV şubelerine, PTT şubelerinden ve Alo LÖSEV hattı aracılığıyla bağış yapabilecekler” ifadesi belirtildi.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00