LÖSEV´in belediye ziyareti

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yöneticileri, il ziyaretleri kapsamında Hatay´a geldi, İskenderun ve Samandağ belediyelerini ziyaret etti.

GÜNCEL 26.02.2019 10:22:37 0
LÖSEV´in belediye ziyareti

Samandağ/SES

LÖSEV´in Akdeniz Bölge sorumlusu İrem Aykut, Adana Şubesi sosyal hizmet sorumlusu Özge Tüzün, İskenderun belediyesine yaptığı ziyarette, belediye başkanı Seyfi Dingil´i ziyaret ederek, görüştü.
Ziyarete teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 'Devletimiz ile birlikte özel kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri de toplumda yaşanan sıkıntılar konusunda ciddi görevler üstleniyor. LÖSEV de ülke genelinde ciddi faaliyetleri olan bir kurum. Tabiki gönlümüz hiç ihtiyacın olmamasından yana ama hayatın bir gerçeği var. Sağlık ve hastalık ile birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilincin oluşması gerekiyor. Her insanın en doğal hakkı yaşamaktır. Çocukların tedavilerinin yanı sıra iyi bir şekilde eğitim imkanının da verilmesi gerekir. Bizler her zaman olduğu gibi sizlerin her daim yanındayız' dedi. Lösev Adana görevlisi Tüzün de vakfın çalışmaları hakkında Dingil´e bilgi verdi. Dingil, Türkiye Gazetesi Hatay İl temsilcisi İlhan Yıldırım´ı da makamında kabul etti.
LÖSEV heyeti Samandağ Belediyesine yaptığı ziyarette de Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız´la görüştü. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüzün, Lösemili Çocuklar Vakfı olarak Hatay´a geldiklerini belirtti ve vakfın sadece Lösemili çocuklar için değil bütün kanser hastası çocuklar için faaliyet gösterdiğini söyledi.Tüzün, 'Birlikte neler yapabiliriz konusunda belediyeler ile istişare halindeyiz. Bir etkinlik düzenlediğimizde bize destek olmaları, yer tahsis etmeleri gibi yardımlarını bekliyoruz. Birlikte Lösemili çocuklar için bir şeyler yapmak adına belediyelerin desteklerini bekliyoruz' dedi. Ziyarete teşekkür eden Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Yıldız da kansere karşı farkındalık yaratmak ve duyarlılık geliştirmek için herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00