M. İnce, bugün Hatay´da

CHP´nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yapacağı miting için bugün Hatay´a geliyor. Defne´deki miting, saat 14.00´da Şükrü Güçlü Bulvarında, Sevgi parkı önünde yapılacak.

SİYASET 19.06.2018 10:54:27 0
M. İnce, bugün Hatay´da

İskenderun/SES

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da Antakya Sümerler Sevgi Parkı´na gelecek olan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin mitingine tüm bölge halkını davet etti. Culha, yazılı açıklamasında şunları belirtti: “Ülkenin huzurunun, geleceğinin, aydınlık yarınlara atılacak adımların, Demokrasinin, Cumhuriyetin daim kalmasının teminatı, 81 milyonun Cumhurbaşkanı Muharrem İnce şehrimize teşrif edecekler. 19 Haziran´da Antakya Sümerler Sevgi Parkı´nda, saat 14.00 te geçekleşecek olan mitinge başta Arsuz olmak üzere, bölgede yaşayan tüm halkımızı bekliyoruz.'
Mitingin CHP Defne ilçe binasının önünde gerçekleştireceği belirten Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, şu açıklamayı yaptı: “Öğrencilerin, öğretmenlerin, kadınların, işçilerin, çiftçilerin, engellilerin, esnafın ve sanayicilerin umudu; Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, 19 Haziran´da Defne İiçemizde miting gerçekleştirecektir. Ülkenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, dar gelirlilerin ve ötekileştirilenlerin sesinin temsilcisi olan Muharrem İnce, seçim öncesi tüm Hatay halkına Defne´den seslenecektir. Herkesi 19 Haziran´da mitingte, 24 Haziran´da sandıklarının başında olmaya davet ediyorum.”
Yöre halkını mitinge davet eden CHP Hatay milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur, “Hatay tarihi mitinglerden birini yaşayacak. Türkiye için bir umut olan ve kısa sürede gerçekleştirdiği projelerle Türkiye´nin önünü açmak için Türk milletinin umudu cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün (19 Haziran Salı) saat 14.00´da Şükrü Güçlü Köprüsü´nde Hataylılarla buluşacak. 13. Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce Türkiye´ye çağ atlatacak projelerini kardeşlik diyarı Hatay´dan tüm Türkiye´ye rekorlar kenti Defne´den bir kez daha duyuracak. Türkiye´nin aydınlık yarınlara kavuşabilmesi için, daha aydınlık yarınlara umutla bakabilmek için ve en önemlisi ülkemizde huzur ve barışı yeniden tesis etmek için hepinizi cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce´nin mitingine davet ediyorum. Bu miting Türkiye´de bir kez daha rekorlara imza atacak' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Muharrem İnce

TİP, Hatay adayı Gökhan Zan'ı geri çektiğini duyurdu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İskenderun Temsilcisi Nacar: Halk giderek yoksullaşıyor

Bir günde 1.315 kişiye sorgulama

Öntürk: Projelerin çoğu doğrudan kadınlara değer katacak

Duduoğlu'ndan filtre sektörüne destek sözü

Gül, kahvaltıda ağırlandı

İYİ Parti adayları İskenderun'da esnafla buluştu: Elbiseyi beraber tasarlayacağız

SP Milletvekili ve HBB Başkan adayı Çalışkan: Sorunları biliyoruz, çözüme yakınız

SHD'den deprem sonrası Hatay konut raporu

Cumhur İttifakı HBB adayı Öntürk: Hatay, 10 yılda 50 yıl geriye gitti

Kiracılar da beyan yapabilecek

HBB Başkanı ve CHP adayı Savaş: Hatay’ın bütün projelerini bitirdik

Arsuz’a 9, Belen'e 12 aday

ATSİAD Arsuz'a OSB istedi

İskenderun'a kadın adayı Deva Partisi'nden

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00