Maçlar İskenderun´da başladı

Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2. Ligi Müsabakaları, İskenderun´da dün başladı. İki gün sürecek ligde, ilk maç olarak İSTE ile Çağ Üniversitesi karşı karşıya geldi.

20.12.2017 09:59:01 0
Maçlar İskenderun´da başladı

 

İskenderun Spor Salonu´nda oynanan Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2. Ligi karşılaşmalarına İskenderun teknik Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürvekili Ferit Ali Gündel, müsabakaların açılış töreninde yaptığı konuşmada, karşılaşmalara 4 üniversiteden 60 sporcunun katıldığını belirtti. 7 takımın katılacağı belirtilen karşılaşmalara, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Toros Üniversitesinin çeşitli nedenlerle katılmadığı açıklandı.
Müsabakaların sporun ruhuna uygun şekilde geçmesi temennisinde bulunan Gündel, sporculara başarı diledi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de, bilim ve teknolojiye odaklanmış üniversite olduklarını ancak kültür, sanat ve sporu da ihmal etmediklerini dile getirerek, müsabakaların, dostluğun kazandığı bir turnuva olmasını diledi.

İlk galibiyet İSTE´den
İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu´nda yapılan ve bugün sona erecek olan Türkiye Üniversitelerarası 2. Ligi Salon Futbolu Müsabakaları sürüyor. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Futbol Takımı ile Çağ Üniversitesi Futbol Takımı arasında yapılan turnuvanın ilk maçı, İSTE takımı kazandı.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli, “İSTE olarak bilim ve teknoloji üzerine odaklanan bir üniversiteyiz ama kültür, sanat ve sporu da hiçbir zaman ihmal etmiyoruz. Dostluğun ve centilmenliğin, iyi oynayanın kazandığı bir turnuva olmasını diliyorum. Hepiniz gönlümüzün şampiyonlarısınız, en büyük temennimiz herhangi bir sakatlığın meydana gelmemesi” dedi. Dereli, takımlara katılım belgesi de verdi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Ercan Yeldan ise turnuvaya takımlar hakkın bilgi verdi. İlk karşılaşma İSTE Futbol Takımı ile Çağ Üniversitesi Futbol Takımı arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçta İSTE Futbol Takımı rakibini 3-2 mağlup etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00