Mahalle meydanında 100. Yıl konseri

Arsuz'a bağlı Nardüzü Mahallesi Şevre Meydanında kurtuluş mücadelesi ve 6 Şubat depremleri için saygı duruşunda bulunuldu, günün önemiyle örtüşen eserler seslendirildi.

GÜNCEL 30.10.2023 06:56:00 0
Mahalle meydanında 100. Yıl konseri

Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı alanlar kadar evlerde, konteyner kentlerde, sitelerde kutlandı. Bir etkinlik de Arsuz Kent Konseyi Nardüzü Mahalle Meclisi’nce Şevre Kent Meydanında gerçekleştirildi. Arsuz Kent Konseyi Nardüzü Mahalle Meclisi'nin evsahipliği ve AKSİMDER işbirliğiyle düzenlenen kutlamada kurtuluş mücadelesinde ve depremde kaybedilen anıldı, şiirler ve ezgilerle bir Anadolu yolculuğuna çıkıldı…

Arsuz Kültür Sanat İletişim ve Müzik Derneği AKSİMDER’in Türk Halk Müziği korosunun sahne aldığı 100. Yıl etkinliğinde, şiiler ve ezgilerle bir Anadolu yolculuğu yapıldı, cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkma mesajı verildi. 29 Ekim coşkusu kalabalık bir katılımla yaşandı.

FİNAL GRUBUN EN GENÇ ÜYESİYLE

Tabip Odası temsilcisi Dr. Behçet Eşkili, Arsuz Belediye Meclis üyeleri, CHP Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlik, grubun en genç üyesi İlayda Zeynep Yüksel’in sazıyla başlattığı, koro, orkestra ve katılımcıların birlikte seslendirdiği İzmir Marşı ile sona erdi.

TEŞEKKÜR BİR BUKET ÇİÇEKLE…

Arsuz Kent Konseyi adına yürütme kurulu üyesi Müntecep Berkyürek, Nardüzü Mahalle Meclisi Başkanı Ecz. Fırat Çiçek, Mahalle Muhtarı Mehmet Şanlı ile birlikte korosu ve orkestrasıyla gerçekleştirdiği konser dolayısıyla AKSİMDER Başkanı Hakan Mazman’a çiçek sunarak teşekkür etti.

ALANI TEMİZLEYEREK AYRILDILAR

Alan düzenlemesi, hazırlanması ve temizliğine Arsuz Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin destek verdiği etkinliğin bitiminde, düzenleyiciler alanda bırakılan yiyecek-içecek ambalaj ve muhtelif atıkları toplayarak bir sonraki güne teslim etmek üzere alandan ayrıldı.

 


Anahtar Kelimeler: Mahalle meydanında . konseri

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19