Mahallede hizmet incelemesi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, belediyenin yaptığı çalışmaları denetlemek amacıyla kentin Oğlakören Mahallesinde yürütülen fen işleri çalışmalarında incelemede bulundu.

GÜNCEL 26.07.2018 10:10:33 0
Mahallede hizmet incelemesi

Antakya/SES

Antakya´nın 95 mahallesinde devam eden yol çalışmalarının şehre yeni bir çehre kazandırdığını belirten Kimyeci, denetimdea yaptığı açıklamada, Oğlakören Mahallesinin coğrafya olarak, konum olarak, nüfus olarak Antakya´nın gelişmekte olan mahallelerinden biri olduğunu, mahalle içerisinde alternatif yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kimyeci, belediyeden yapılan açıklamaya göre, Oğlakören Mahallesinde sathi asfalt kaplama öncesi malzeme serme ve sıkıştırma çalışmalarının yürütüldüğünü, ardından sathi kaplama yapılacak olan yolun en kısa sürede mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Parkta da inceleme yaptı
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, Esenlik Mahallesindeki Lila Parkı ile Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan Kemal Alpar Parkında da incelemede bulundu. Lila Parkında çevre düzenlemesi, ağaç budama, banklarım bakımı, oyun grupları altına kauçuk zemin uygulaması çalışması başlattıklarını belirten Kimyeci, yepyeni bir hal alacak olan parkın en kısa sürede yeniden hizmete sunulacağını anlattı. Kimyeci, “Yemyeşil bir Antakya için çalışmalarımız devam ediyor. Yürütülen hizmetler kapsamında önceliğimiz olan çocuklarımız düştüklerinde canları acımasın, oynarken güvenle oynasınlar düşüncesi ile parklarımızda bulunan oyun gruplarının zeminini kauçuk ile kaplıyoruz. Revize çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağımız” dedi. Kimyeci, Adnan Menderes Caddesinde bulunan Kemal Alpar Parkı´nda revize çalışmalarının gerçekleştirileceğini, parkın tamamen yenileneceğini ve en kısa sürede mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtti.


Anahtar Kelimeler: İsmail Kimyeci

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19