Mahalleler Arası Futbol Turnuvası

Samandağ karmasıyla kadın takımı maçı: 4-4

SPOR 28.07.2022 09:23:44 0
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası

Samandağ/SES

Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen Samandağ 2. Mahalleler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası, protokol maçı ile başladı. Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, AKP İlçe Başkanı Semir Özdemir, belediye başkan yardımcıları Tahsin Demir ve Aydın Duran, CHP Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, Samandağ Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Boğday´ın da forma giydiği maçta spor, siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Açılış maçında, Samandağ Karması ile Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kadın Futbol Takımı karşı karşıya geldi.
Kaymakam Kütük, turnuvanın açılışnda yaptığı açıklamada, 1. Lige yükselen Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kadın Futbol Takımını kutladı ve 'Geçen yıl mahallelerarası turnuva çok ciddi bir çekişmeye sahne oldu. Bu turnuva İlçeye güzel bir renk katılıyor. Vatandaşlar için güzel bir etkinlik oluyor. Sporu özendirme ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına bu faaliyetinden dolayı Samandağ Belediye yönektmine teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum' dedi. Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz da, spor ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Açılış maçının Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kadın Futbol Takımı ile yapılacağını anımsatan Eryılmaz, 'Belki de bölgede ilk defa bu konseptte bir karşılaşma olacak. 1. lige yükselen Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kadın Futbol Takımı´nı başarılarından dolayı kutluyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Belediye olarak kendilerine her türlü desteği vereceğimizi de buradan ifade etmek istiyorum.' diye konuştu. Maç, 4-4 lük skorla tamamlandı.
Samandağ Mahalleler Arası 2. Futbol Turnuvası´nın grup maçları da göllü başladı. Grup maçlarının Samandağ İlçe Stadında oynanan 2 karşılaşmada takımlar rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Turnuvanın ilk resmi maçında Deniz Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi karşı karşıya geldi. Maç, Cumhuriyet Mahallesi´nin 9-3´lük üstünlüğü ile sona erdi. Çöğürlü Mahallesi ile Şükrü Kanatlı Mahallesi arasında oynan maçta ise Çöğürlü Mahallesi rakibini 8-0 yendi. Maçlar, 9 Ağustos Salı gününe kadar devam edecek.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00