Mahalleye muhtarlık ve taziye salonu

Antakya Belediyesi tarafından Bitiren Mahallesi´nde projelendirilen muhtarlık binası ile taziye salonunun temeli atıldı.

28.08.2017 11:15:48 0
Mahalleye muhtarlık ve taziye salonu

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci muhtarlık ve taziye salonu temel atma törenine katılmak, hizmet denetimlerinde bulunmak ve mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunmak üzere Bitiren Mahallesi´ni ziyaret etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen sathi asfalt kaplama çalışmasını da denetleyen Başkan Kimyeci mahalle sakinleri ile hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu, sohbet etti.
Muhtarlık binası ve taziye salonunun temel atma törenine katılan Başkan Kimyeci, Antakya Belediyesi olarak şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet üretmeye devam ettiklerini, bu kapsamda Bitiren Mahalle sakinlerinin talepleri, mahallenin ihtiyaçları ve muhtar ile yapılan görüşmeler neticesinde mahalleye Muhtarlık Binası ve Taziye salonu kazandırılma çalışmalarının başlatıldığını, mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Mahalle muhtarları ile buluştu
Başkan Kimyeci temel atma töreninin ardından Bitiren Mahalle Muhtarı Ahmet Düzgün ev sahipliğinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Antakya Belediyesi´nce şehrin 95 mahallesinde yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Kimyeci, mahalle muhtarlarının sıkıntılarını tek tek dinleyerek not aldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22