Makam koltuğu Umut Akbay´a emanet

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 99´uncu yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, makam koltuğunu İskenderun Engelliler Basketbol Takım Kaptanı Umut Akbay´a teslim etti.

GÜNCEL 17.05.2018 12:35:25 0
Makam koltuğu Umut Akbay´a emanet

Nesrin Geyik/İskenderun

Kaymakam makamını sembolik olarak devralan engelli sporcu Umut Akbay, Gençlik Haftası´nın anlam ve önemi kapsamında makam koltuğunu kendisine devreden Kaymakam Soytürk´e ‘engelli vatandaşlar ve gençler ile sporculara olan duyarlılığından dolayı´ teşekkür etti.
99. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen sportif etkinliklerde başarılı olan sporcu gençler ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel´in eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette genç kaymakam Akbay, eğitim hizmetleri başta olmak üzere, engelli vatandaşlar ve gençler ile sporculara olan duyarlılığından dolayı Kaymakam Soytürk´e teşekkürlerini tüm gençlik adına ilettiğini kaydetti.
İskenderun Kaymakamlık makamına dün saat 10.00´da gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Soytürk, kendisini gençliği temsilen ziyaret eden

Kaymakam Soytürk, gençlik adına temsilen ziyarette bulunan ve voleybol, masa tenisi, futbol, bocce ile satranç karşılaşmalarında başarılı olan 7 genci makamında kabul eden Recep Soytürk, gençlere günün anısına çiçek verdi. Ziyarete bir süre makam koltuğuna oturan Umut Akbay ile birlikte gençlik merkezi üyesi 3 ve sporcu 3 genç katıldı.

“Sizler ülkenin umudu ve geleceğisiniz”
Ziyarette günün anlam ve önemine yönelik duygu ve düşüncelerini ifade eden Kaymakam Soytürk; “Türk milletinin var olma mücadelesi açısından son derece önemli olan 19 Mayıs 1919 tarihinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilmesi büyük anlamlar taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti´nin korunması, gelişmesi ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasının, genç kuşaklar marifetiyle gerçekleşeceğinin bir ifadesi olarak bu önemli gün siz gençlere armağan edilmiştir. 19 Mayıs´ın gençlere bayram olarak armağan edilmesi, sizlere verilen değerin yanı sıra, Atatürk´ün ve onun şahsında milletimizin size olan inancını da ortaya koymaktadır. Çünkü sizler bu ülkenin umudu ve geleceğisiniz” dedi.


Anahtar Kelimeler: Umut Akbay Recep soytürk

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00