Mansuroğlu: Yeniden adayım

CHP´de başlayan kongre takvimi parti içeresinde delege ve ilçe yöneticilerinin hareketliliğini de arttırdı.

23.08.2017 10:55:46 0
Mansuroğlu: Yeniden adayım

Akın Bodur/İskenderun

 İskenderun CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, önümüzdeki aylarda yapılacak ilçe kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı. Partisinin ilçe binasında dün düzenlediği basın toplantısında konuşan Mansuroğlu, CHP kongrelerinin halkave üylelerine hayırlı olması temennisinde bulundu ve “Sizlerin teveccühüyle göreve geldik. Ve görevim süresince milletvekili adayları arasında asla ayrım yapmadık, yapmayacağım da. Hiçbir adayı birbirinden ayırmayacağm, bunun sözünü veriyorum. Ve sizler uygun görürseniz- hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

400 delege belirlenecek
İskenderun CHP yapılacak delege seçiminde 400 ilçe kongresi değelesini belirleyecek, seçimlerde ise doğal delegelerle birlikte toplmam 417 delegenin oy hakkı olacak. Önseçim delegesi sayısı ise bunun üç katı olacak.

Mansuroğlu: CHP tek güvence
Basın toplantısında Uğur Mumcu´yu doğul günü olan dün anan İskenderun CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, 15 yıllık iktidarı ve AKP yönetimini de eleştirdi. Partisi CHP´nin ülkenin çientosu olduğunu belirten Mansuroğlu, “Türkiye´nin içinde bulunduğu şartlarda da tek güvencesi CHP´dir” değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu´na İskenderun´dan destek
Ülkenin 15 yıldır AKP tarafından yönetildiğini anlatan ve iktidarın ülkedeki olumsuzlukların sorumlusu olarak CHP ile genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu göstermeye çalıştığını savunan Mansuroğlu, “Sanki 15 yıldır üylkeyi yönetenlerin suçu, kabahati yok ve bunların tek sebebi Kemal Kılıçdaroğlu. Bir zamanlar ‘tek yumurta ikizi´ oldukları ve ‘gel, bitsin bu hasret´ diye seslendikleri Fethullah Gülen´le 17-25 Aralık sonrası ‘milli hain´ ilan ettiler. Ama öncesinde devletin tüm kurumlarını bunlara teslim ettiler. Ergenekon, bayyoz senaryoları ve kumpaslarını yazdılar. Menfaatleri çatışınca düşman oldular. Şimdi o cemaatten temizlemeye çalışıyorlar ama ülkeyi de başka tarikatlara teslim etmek istiyorlar. Türkiye´yi onlara teslim etmek isteyenler, ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün büstü ve anıtlarına yapılan saldırılar karşısında sessiz kalıyorlar. Ama o saldırınları yapanların ellerini de biz kırarız” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun gözaltına alınıp, tutuklanacağı yönündeki söylentiler üzerine değerlendirme yapan CHP ilçe başkanı Mansuroğlu, “O kararı almaya güçleri yetmez. Çünkü bu memlekette onbinlerce, milyonlarca Kemal Kılıçdaroğlu var. Örgüt olarak onun arkasında, yanındayız. Çünkü bizde devrimci ruhu var” dedi.


Anahtar Kelimeler: Mansuroğlu Yeniden adayım

C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00