Mansuroğlu toprağa verildi

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, partisi ve evinde düzenlenen törenler sonrası Karaağaç Asri Mezarlığında sonsuza uğurlandı.

İSKENDERUN 8.12.2023 18:07:00 0
Mansuroğlu toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu (63), bugün düzenlenen düzenlenen törenle toprağa verildi.

Mansuroğlu için ilk dönem CHP İskenderun ilçe binası önünde yapıldı. Burada katılanlara seslenen oğlu Salih Mansuroğlu, “Babam evinden uğurlanıyor” dedi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, kurultay delegeleri olarak iki ay önce CHP genel merkezine yaptıkları ziyarette, Mansuroğlu’nun, İskenderun Belediyesini kazanma sözü verdiğini ifade ederek, “Bu onun vasiyeti. Vasiyetini yerine getirelim” değerlendirilmesinde bulundu.

CHP İskenderun ilçe başkan Vekili Av. Hüseyin Derin, Mansuroğlu’nun dört dönemdir ilçe başkanlığı yaptığını ve hayatını CHP’ye adadığını ifade etti.

Daha sonra Numune Mahallesi’ndeki evine götürülen Yusuf Mansuroğlu, burada yapılan tören ardından Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Mansuroğlu’nun cenaze törenine, ailesi ve sevenlerinin yanı sıra İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile farklı dönemlerde parlamento görev yapan Hatay milletvekilleri de katıldı.

Astım teşhisi ile hastaneye kaldırılan Yusuf Mansuroğlu, kentte bir süredir tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitirmişti. Mansuroğlu’na akciğer kanseri teşhisi konulduğu ve hastalığın ilerlediği öğrenildi.

CHP’nin İskenderun İlçe Başkanlığı görevine 4. dönemde de seçilen Yusuf Mansuroğlu, 4 çocuk babasıydı.  


Anahtar Kelimeler: Mansuroğlu toprağa verildi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19