Mansuroğlu´dan 13 maddelik bildirge hatırlatması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun koronavirüs tedbirleri ve önlemleri konusunda 13 maddelik bildirgenin ciddiye alınmasının zorunluluğuna dikkat çekti.

SİYASET 27.03.2020 17:28:37 0
Mansuroğlu´dan 13 maddelik bildirge hatırlatması

Mansuroğlu, özellikle emekli maaşlarının arttırılması, çalışan kesimin virüsten etkilenmeyecek şekilde izinli sayılıp maddi anlamda mağdur edilmemesi sadece iş adamlarına değil emekçilere, yurttaşlara toplumun her kesimine dokunulması gerektiğini vurgulayarak talep ettiklerini belirtti. 

Alınan tüm önlemlere karşın kalabalık çalışılan sektörlerde denetimlerin yetersizliğine dikkat çeken Mansuroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, süreci eğitim, istihdam, sağlık yönüyle değerlendirdi. Mansuroğlu, şunları kaydetti: “Bütün bu önlemlerin yanında iktidarın bu konuda yayınlamış oldu genelgenin toplumumuzun özellikle çalışan kesimini rahatlatacak işçi,emekçi insanların hayatını kolaylaştıracak ve onları bu beladan uzak tutmak için hiçbir önlem alınmadığı görünüyor.Binlerce insan demir-çelik fabrikaları ve bunun gibi işgücü yüksek sayısal anlamda da yoğun olarak çalışılan yerlerde bir arada çalıştırılıyor, iş yeri servislerinde de her türlü denetimden uzak işlerine gidip geliyorlar. Bu konuda gerekli önlemlerin alınması ve dentimlerin yapılması konusunda yetkilileri uyarıoruz. Başta şehrimiz belediyesi olmak üzere tüm belediyelerin kent temizliği ve hijyen konusunda yapması gereken özellikle çöplerin toplanması, cadde ve sokakların temizlenmesi,iş yerlerinde hijyenin denetlenmesi, toplu taşımadaki tedbirlerin denetlenmesi konusunda Büyükşehir belediyemiz ile beraber ortak çalısarak bunları ivedilikle yerine getirilmelidir. Şu unutulmasın ki söz konusu olan en kutsal hak olan yaşama hakkıdır insan hayatıdır.”


"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00