Meclis, denetim komisyonunu belirledi

Araç bağışı da kabul edildi

İSKENDERUN 5.01.2019 10:01:11 0
Meclis, denetim komisyonunu belirledi

İskenderun Belediye Meclisi, ocak ayının ve yılın ilk toplantısını önceki gün yaptı. Meclis, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´in başkanlığında yaptığı toplantıda, gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, meclis üyelerine seslenen İskenderun Belediye Başkanı Dingil, meclisin yeni yılını kutladı ve şunları söyledi: 'İskenderun halkına yeni yılda da hizmet etmeye devam edeceğiz. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok projemiz tamamlandı, bazıları da bitmek üzere. Karayolları parkı çalışmalarımız devam ediyor. Park kısa bir süre sonra tamamlanacak. Halka en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.'

Denetim komisyonu seçildi
Gündem dışı konuşmaların da yapıldığı meclis toplantısında gündemdeki maddeler görüşülerek, karara bağlandı. Meclis, İskenderun Belediyesi Denetim Komisyonuna Emin Dönmez, Musa Bayırlı, Bülent Özer, Gülden Özdemir ve Adnan İşler´i seçti.

Meclis, araç bağışını onayladı
2006 yılı ve öncesinde belediyede geçici işçi statüsünde çalışırken, sözleşmeye geçmeyi kabul etmeyen işçiler için 5620 sayılı Kanunun Geçici 1. maddenin 2. fıkrası kapsamına dahil dokuz geçici işçinin vizelerinin yenilenmesi teklifini oy birliği ile kabul edien meclis, 2019 yılında sözleşmeli statüde çalıştırmaya devam edilmesi düşünülen 30 sözleşmeli personelin sözleşmesini yeniledi ve net ücretlerini de oybirliğiyle belirledi. Belediyede tekniker olarak görev yaparken, 31.12.2015 tarihinde sözleşmesi sona eren ve 2016 yılında sözleşmesi yenilenmeyen Öznur Öz´ün, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi 2. İdare Dava Dairesine açtığı davayı kazanması üzerine haklarının iadesini de oy çokluğuyla kabul eden meclis, Yazar Turizm Seyahat Acenteliği Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışlanmak istenen 31 Z 4915 plakalı MAN marka tek katlı otobüsün bağış işlemlerinin yapılmasını da oy birliği ile kabul etti.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29