Meclis itirazları değerlendirecek

İskenderun Belediye Meclisi, askıya çıkartıldığı süre içinde İskenderun Kent Merkezi ve yakın çevresine yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin itirazları, Çarşamba günü yapılacak oturumunda gör?

GÜNCEL 4.03.2020 10:47:05 0
Meclis itirazları değerlendirecek

İskenderun/SES

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan 4 maddeyi görüşmek üzere 4 Mart Çarşamba günü Saat 15.00´da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Mülkiyeti belediyeye ait Aşkarbeyli Mıntıkası 6683 parsel üzerinde inşaatına başlanan ancak kaba inşaat seviyesinde yarım kalmış olan binanın mevcut hali ve arsası ile birlikte borçlara karşılık Maliye Bakanlığınca satın alınmasının da gündeme alındığı meclis, bu alanın Maliye Hazinesine bedelli olarak devri yönünde karar alınması ve alınan kararların uygulanması için Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı´ya ve Encümene yetki verilmesini karara bağlayacak.

Yayladağı ile kardeş şehir olacak
Gündeminde bulunan 4 maddeden ilkisini ise Yayladağı ilçe belediyesi ile kardeş şehir konusu oluşturan İskenderun Belediye Meclisi, borçlara karşılık bir başka mülkiyet devrini ise Cırtımandaki alan için de yapmayı planlıyor. 3. madde şöyle: “3- Mülkiyeti Belediyemize ait üzerinde Cırtıman Ortaokulu bulunan Cırtıman Mahallesi 1856 parsel nolu taşınmazın borçlara karşılık Maliye Bakanlığınca satın alınması, Maliye Hazinesine bedelli olarak devri yönünde karar alınması ve alınan kararların uygulanması aşamasında Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI´ya ve Encümüne yetki verilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23