Meclisler toplanıyor

Hatay´da bulunan ilçe belediyeleri, bayram sbonrası belediye meclisi toplantılarını yapmaya başladı.

GÜNCEL 12.06.2019 10:40:51 0
Meclisler toplanıyor

Akın Bodur/İskenderun

Hatay büyükşehir belediye Meclisi ise ilçe belediyelerinin yapacağı meclis toplantıları sonrasında önümüzdeki günlerde toplanacak.
Arsuz Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı oturumunu yaptı. Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven başkanlığında toplanan Arsuz Belediye Meclisi, gündemindeki maddeleri görüştü v ekarara bağladı. Arsuz Belediye Başkanı Güven, 'Arsuz Belediyesi Haziran ayı meclis toplantımızın ilk oturumunu meclis üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Alınan kararların tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' açıklamasını yaptı.

Güven´den plaj açıklaması
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Suriyeli göçmenlerin Arsuz Plajına girişinin yasaklandığı yönünde sosyal medyada dolaşan iddiaların asılsız olduğunu iuade etti ve iddiaları yalanladı. Arsuz Belediye Başkanı Güven, iddialar üzerine önceki gün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: 'Bugün sosyal medyada dolaşıma giren 'Suriyelilere Plaj Yasağı' ile ilgili paylaşım gerçeği yansıtmamakla beraber böyle bir kararımız bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'
Birçok kişi tarafından paylaşılan sosyal medya iddialarını doru kabul edip, Arsuz Belediye Başkanı Güven´i kutlayanlar da oldu, iddialarıng erçeği yansıtmadığı yönünde belediye başkanı Güven´e destek veren ve Güven´in açıklamalarını paylaşanlar da bulundu.

Denize giren kız boğuldu
Arsuz´un Karaağaç mahallesinde, hafta sonu ailesiyle denize girdikten bir süre sonra kaybolan 9 yaşındaki Suriyeli göçmen Yakut Alassaf, boğularak, yaşamını yitirdi. Yakut´un cesedine İskenderun Sahil Güvenlik Komutanlığı timleri tarafından, denize girdiği yerden yaklaşık bir.3 kilometre ileride bulundu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,79% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2423,63% -0,84
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49