'Mecliste çözüm odaklı yaklaşacağız'

Saadet Partisi (SP) Hatay heyeti, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı´ya nezaket ziyaretinde bulundu ve 31 Mart´ta yeniden belediye başkanı seçilmesini kutladı. SP Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan, partinin Hatay İl Başkan?

SİYASET 29.07.2019 11:01:30 0

Antakya/SES

SP heyetine yeni belediye binası ve konferans salonunu gezdirerek bilgi veren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, kentte yapacakları yatırım ve hizmetler hakmkında bilgi verdi, zeytin ve zeytinyağı konusundaki projelerini anlattı ve bazı projelere bakanlıklardan onay beklediklerini söyledi. Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Teras Projesinin inşaat çalışmaları hakkında da SP heyetine bilgi veren belediye başkanı Sarı, ilin örnek ve tek projesi olarak nitelediği Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Terası projesinin ilçenin turizm ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti, kurumlar, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinden aldıkları güç ve destekle hizmetleri arttırarak Altınözü´nü daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.
SP GİK üyesi Çalışkan da birlik beraberlik vurgusu yaptığı ziyarette, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı´yı seçimi kazanması nedeniyle kutladı, Altınözü´nün daha ileriye taşınmasının önemli olduğunu belirterek, 'Bu sorunların üstesinden el birliği ile gelebiliriz. Saadet Partisi, Altınözü Belediye Meclisi üyeleriyle çözüm odaklı yaklaşarak, hayırlı işlere destek olacağız' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22