Medeniyetler Korosu Cizre´de söyledi

Türkiye´de ve birçok uluslararası platformda verdiği konserler ile Antakya´nın bir arada yaşama kültürünü gözler önüne seren Antakya Medeniyetler Korosu Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediye Başkanlığınca düzenlenen 24 Kasım Öğret

27.11.2017 11:40:00 0
Medeniyetler Korosu Cizre´de söyledi

 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan ile ilçe protokolü ile,Cizre´de görev yapan öğretmenlerin aileleriyle katıldığı konserde Antakya Medeniyetler Korosu şef Yılmaz Özfırat yönetiminde ilahi ve şarkıları seslendirdi.
Antakya Medeniyetler Korosunu Cizre´de görmekten son derece keyif aldıklarını ifade eden Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, ilerleyen zamanlarda Medeniyetler Korosunu yeniden aralarında görmek istediklerini söyledi. Şef Yılmaz Özfırat´ın ve koroda bulunan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Faik Arıcan Cizre programlarının hemen akabinde İsrail´de konserler verecek olan Antakya Medeniyetler Korosu´na başarılar diledi.
İlk defa bir ilçede konser verdiklerini ifade eden ve Cizre´de olmaktan son derece mutlu olduklarını vurgulayan Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, Cizre´yi çok beğendiklerini ve bu güzellikleri görmek isteyen herkesi Cizre´ye davet etti. Özfırat, “Türkler ile Kürtler etle tırnak gibidir, kimse boşuna uğraşmasın kardeşi kardeşe düşman edemezler. Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, Hıristiyanıyla, Yahudisiyle, Kürdüyle bizler bir bütünüz. Sen ben yok biz varız” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22