Mesire alanında inceleme

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, partisi AKP´nin Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç´la birlikte Tahtaköprü Yıldırım Mesire Alanında incelemede bulundu.

2.06.2017 10:44:36 0
Mesire alanında inceleme

Antakya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 120 bin metrekarelik ve alanı kapsayan mesire alanındaki çalışmaları denetleyen Kimyeci, Atıç´a piknik ve mesire alanını gezdirdi. Kimyeci, çam ağaçları altında, doğayla içiçe, Yıldırım Deresinin kenarında bir mesire alanı inşa ettiklerini, alanın doğal bitki örtüsünü bozmadan düzenlediklerini belirtti. Tahtaköprü Yıldırım Mevkii mesire alanının Ramazan Bayramına hizmete sunulacağını belirten Kimyeci, '120 bin metrekarelik alanı kapsayan mesire alanında sona yaklaştık. Temizlik çalışmaları başlatılan alanda doğal ortamına uygun düzenleme çalışmaları, dere ıslahı, peyzaj düzenlemeleri, restoran inşası, oyun grupları montesi gibi hizmetler gerçekleştirildi. Herhangi bir bitkinin yetişmediği bölgede, kayalık alanlarda nebat toprak takviyesi yaparak iyileştirme, ıslah çalışmaları yaptık. Böylece taşlık alan görünümünden kurtardığımız mesire alanımızı yemyeşil bir hale geldi. Vatandaşların aileleri ile gelerek piknik, spor yapabileceği, çocukların güven içerisinde koşup oynayabilecekleri bir mesire alanına sahip olduk. Ağaçlarımızın doğal yapısı bozulmadan tek bir ağaç dahi kesilmeden yapımı gerçekleştirilen projede geniş bir de otopark da yer alıyor' dedi.

AKP Hatay İl Başkanı Atıç ise projenin her ayrıntısını beğeni ile karşıladıklarını ifade ettiği konuşmasında, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´ye Antakya için yepyeni bir sosyal yaşam alanını hayata geçirmesinden dolayı teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: Mesire alanında inceleme

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22