Mesire alanında inceleme

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, belediyenin hizmet denetimleri kapsamında Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´nında incelemede bulundu.

GÜNCEL 3.07.2018 10:03:49 0
Mesire alanında inceleme

Antakya/SES

Kimyeci´ye incelemede başkan yardımcısı İbrahim Sarı ve daire müdürleri de eşlik etti. Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´nda sona eren sathi kaplama çalışmalarının ardından yolun hizmete sunulduğunu belirten Kimyeci, yeni haliyle yaz sezonuna hazırlanan mesire alanını inceledi. Kimyeci, “Antakya´nın en çok ihtiyaç duyduğu piknik ve mesire alanı ihtiyacını karşılayan en önemli tesisimiz. 120 bin metrekare, orman içerisinde bulunan doğal bir park. Özellikle çocukların gençlerin, büyüklerin rahat edeceği, güven ve huzur içinde güzel zaman geçirecekleri bir ortam yarattık' dedi.

´Alanda yüzün üzerinde masa var´
Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanında üç oyun grubumuz, açık mutfak üniteleri, mescit, lavabo, 100´ün üzerinde piknik masası, 70 tane barbekü ünitesi bulunduğunu anlatan Kimyeci, açıklamasını şöylme sürdürdü: 'Yaklaşık bin araçlık otopark alanı. Vatandaşların gelebilmesi için aydınlatma sistemleri var. Bu alanda bulunan Yıldırım Deresi´nde küçük göletler oluşturarak çocukların serinleyebilecekleri mekanlar oluşturduk. Yıldırım Deresi´nin en önemli özelliği şifalı kaynak sularının barınması. Derede bulunan küçük balıkların deri hastalıkları gibi rahatsızlıkları tedavi edici özelliği olması nedeniyle halkımızın yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği için güzel bir mekan haline getirdik. Şehrin stresinden uzaklaşıp, aileleriyle sevdikleriyle hoş zaman geçirebilecekleri bir hale getirdiğimiz mesire alanımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum' dedi.


Anahtar Kelimeler: İsmail Kimyeci

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23