Mesire alanında inceleme

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´nı ziyaret ederek incelemede bulundu.

GÜNCEL 28.08.2018 10:12:01 0
Mesire alanında inceleme

Antakya/SES

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´nı ziyareti sırasında incelemede bulunan Kimyeci, hem piknik yapan ailelerle sohbet etti hem de oyun oynayan çocuklarla sohbet etti. Kimyeci, halkın rahat bir şekilde dinlenebileceği, temiz hava alarak huzur bulabilecekleri, çocuklarıyla birlikte güzel zaman geçirebilecekleri Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´na Antakyalıları davet etti.

Belediye çalışmalarını da denetledi
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte belediyenin yaptığı bazı çalışmaları da denetledi. Açıklamaya göre, Kimyeci, Oğlakören Mahallesinde sathi asfalt öncesi yol genişletme ve zemin düzeltme çalışmalarını yerinde inceledi. Oğlakören Mahallesi sakinlerinin istekleri doğrultusunda sathi kaplama çalışması yapılacak yolda yol genişletme ve zemin düzeltme çalışmalarının devam ettiğini belirten Kimyeci, çalışmaların tamamlanmasının ardından sathi kaplama işleminin gerçekleştirileceğini belirtti. Kimyeci´ye denetiminde Oğlakören Mahallesi Muhtarı Mehmet Solmaz ve belediyenin müdürleri de eşlik etti.
Kimyeci, denetim kapsamında ‘Yemyeşil Bir Antakya´ için daha çok yeşil alan oluşturmak ve az kaynakla daha çok hizmet etmek için kurulacak olan 2. Bitki Üretim Tesisi´nin inşasında inceleme yaptı. Kimyeci, ‘Yemyeşil Bir Antakya´ için şehir genelinde daha fazla hizmet sunmak üzere 2. Bitki Üretim Tesisi´nin kurulması ile mevsimlik bitkiler yerine kalıcı bitkileri kendimiz üretileceğini, az kaynakla daha çok hizmet edileceğini, parkların, bahçelerin süslemesi konusunda kullanılacak çeşitli bitkileri daha fazla üretileceğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: İsmail Kimyeci

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23