Meydan, şampiyon oldu

Plaj Futbolu İskenderun etabı

SPOR 26.08.2019 10:44:56 0
Meydan, şampiyon oldu

Orhan Yıldız/İskenderun

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) işbirliğiyle İskenderun´da düzenlenen Türkiye Plaj Futbolunun İskenderun etabı tamamlandı. Lig usulü ile yapılan ve üç gün süren Türkiye Plaj Futbolunun İskenderun etabına, İskenderun Meydan FC, İskenderun Yargı Akademi, 5 Temmuz İskenderun Spor, Legend İskenderun takımları katıldı. Türkiye Plaj Futbolu İskenderun etabı, İskenderun Belediyesinin sponsorluğunda yapıldı

İskenderun etabının şampiyonu Meydan
Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu İskenderun etabının final karşılaşmasında Legend İskenderun´u 3-2 mağlup eden İskenderun Meydan FC takımı, şampiyon oldu. Meydan FC takımının gollerini Özgür Bayır, Cemil Ersöz ile Aziz Kaya atarken, Legent İskenderun´un gollerini de Aziz Kaya (KK) ile Erkan Taşdöğen kaydetti. 5 Temmuz İskenderun´u 4-3 yenen İskenderun Yargı Akademi takımı ise üçüncü oldu.
Türkiye Plaj Futbolunun İskenderun etabında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları törenle verilirken, turnuvanın yapımında emeği geçenlere de teşekkür plaketi verildi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, dereceye giren takımlara Kupa ve madalyalarını verirken, Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de katkısından dolayı destekten dolayı İskenderun Belediyesi adına Tosyalı ile geçmiş dönemlerde plaj futboluna hizmetleri bulunan Murat Ünal´a plaket verdi. Turnuvaya katkıları nedeniyle TFF Plaj Futbolu Milli Takım Teknik Direktörü Emrah Aykurt, TFF Bölge Antrenörü İbrahim Okutan, Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, sunucu Oktay Sarı ve masör Cuma Tan´a da, teşekkür plaketi verildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00