MHP Belen´de başkan S. Gürbüz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belen kongresinde ilçe başkanlığına yeniden getirilen Seyfullah Gürbüz, yönetim kurulu ile parti binasında bir araya gelip, görev dağılımı yaptı ve Kuran-ı Kerim okuttu.

SİYASET 3.09.2020 11:01:51 0
MHP Belen´de başkan S. Gürbüz

İskenderun/SES

Yazılı yapılan açıklamaya göre, Belen İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan MHP Belen ilçe yönetimi, kenid arasında yaptığı görev dağılımınının şu şekilde yapıldığı belirtildi: Seyfullah Gürbüz (başkan), İbrahim Şenalan (başkan yardımcısı), Namık Hallı (başkan yardımcısı), Tamer Bozkurt (başkan yardımcısı), Bülent Çokbilgi (başkan yardımcısı), Feramuz Kılıç (ilçe sekreteri), İbrahim Şenalan (disiplin kurulu başkanı), Fatih Şener (sosyal yardımlaşma), Ekrem Doğan (basın ve medya birim başkanı), Mustafa Yüksel (muhasip), Bülent Çokbilgi (mahalle teşkilat sorumlusu).
MHP Belen İlçe Başkanı Gürbüz, “Görev dağılımımızı yaparak yeni çalışma dönemimizi başlatmış bulunuyoruz. Teşkilatımıza, Belen´e ve Hatay´a hayırlı uğurlu olsun. Rabbime şükürler olsun ki ikinci dönemimde de MHP için canla başla çalışacağım. Ülkücü hareketin neferleri olarak tek gayemiz aldığımız meşaleyi bir sonraki hedefe başarıyla ulaştırmak. Rabbim ilçemize güzel hizmetleri yapmamıza inşallah vesile olur. Şimdiden şahsım ve yönetimim adına söz veriyorum; Belen, Milliyetçi Hareket Partisiyle şaha kalkacak' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00