MHP Defne yönetiminden ´teşekkür ziyareti´

MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan ve yönetimi, Hatay, Adana ve Mersin´de yaptığı yardımlarla tanındığı belirtilen alevi kanaat önderi Mehmet Güven´i, Çökek ve Üzengili mahallerindeki türbe ve okulların onarımını yaparken ziyaret

GÜNCEL 31.07.2019 11:08:53 0
MHP Defne yönetiminden ´teşekkür ziyareti´

Antakya/SES

 Güven´in, Çökek mahallesindeki Hz. Hızır türbesi ile Üzengili mahallesindeki Hz. Cafer Et-Tayyar türbesi ile çocukların eğitim aldıkları okullardaki sınıflarda onarım, okul bahçesinde de düzenleme çalışması yaptığı belirtildi.
MHP Defne İlçe Başkanı Kaplan, mahallerdeki türbe ve Üzengili İlk Öğretim Okulunun tadilatını yapan Güven´e teşekkür etti ve 'Vatanını, bayrağını milletini seven ve bu uğurda vatandaşların örf ve adetlerine sahip çıkarak vatandaşın değerleri olan türbelere, çocukların eğitim yuvalarına yardım yapmak, en büyük vatanseverliktir. Vatan için taş üstüne taş koyan herkese teşekkürlerimizi sunar ve elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olmak için hazır olduğumuzu belirtmek isteriz' değerlendirmesini yaptı. Güven de 'Bilgi en büyük zenginliktir; cehalet ise en kötü yoksulluk. Çocukların yararlı bir eğitim almaları en büyük dileğimizdir. Türbelerin yapımı ve okullarla ilgili tadilat talebi geldiğinde kabul ettim. Kimse bana teşekkür etmesin, Şükranlarınızı Hz. Muhammed, Hz. Ali, Hz. Hızır, Ehl-i Beyt, Hz. Fatıma, Hz. Hasan ve Hüseyin´e sunun, çünkü yapılan işlerin tümü onların faziletlerindendir” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19