MHP´li kadınların istişare toplantısı

MHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, partisinin Ankara´da düzenlediği geniş kapsamlı istişare toplantısına katıldı.

GÜNCEL 28.09.2018 10:43:31 0
MHP´li kadınların istişare toplantısı

Antakya/SES

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin talimatları doğrultusunda, MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay´ın başkanlığında düzenlenen toplantıya partinin il ve ilçe kadın kolları başkanları, kadın il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin katılıdığını anlatan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Demirdöven, 'Hatayı temsilen il ve ilçe başkanları ve Dörtyol Belediyesi Meclis üyesi ile katılım sağladık. İstişare toplantımızın açılış konuşmasını genel başkanımız Devlet Bahçeli ve genel koordinatörümüz Nevin Taşlıçay yaptı. Genel başkanımız konuşmalarında; Türk tarihimizde kadınlar, her zaman hak ettikleri yeri almışlardır. Kurtuluş savaşımızda, erkeklerimizle birlikte omuz omuza, kimi yerde Nene Hatun olarak, kimi yerde, Kara Fatma olarak, kimi yerde Halime Çavuş ve yüzlerce isimsiz kahraman olarak, vatan savunmasında görev almışlardır. Türk kadını maddenin karanlığı içinde, ruhun aydınlığıdır, umutsuzluğun karanlığı içinde, huzurun aydınlığıdır, ihtirasların karanlığı içinde, faziletin aydınlığıdır, cehaletin karanlığı içinde, şefkatin aydınlığıdır, kavganın karanlığı içinde, sevginin ve bağlılığın aydınlığıdır, veciz sözleriyle, kadının her alanda olup, her alanda temsil edilmesi gerektiğini ifade etti. Parti olarak her zaman, kadınlarımızın yanında olduk ve her şart altında, Türk kadınının hak ve hukukunu savunmayı sürdüreceğiz' açıklamasını yaptı.

Kadınları partisinde siyaset yapmaya davet eden Demirdöven, partisinin yöneticilerinin, yapılacak yerel seçimlerde 20 bin 498 belediye meclis üyesi, 1.251 il genel meclis üyesi, 18 bin 143 köy muhtarı, 31 bin 635 mahalle muhtarı, 80 bin 696 köy ihtiyar meclis üyesi, 137 bin 781 mahalle ihtiyar meclis üyesi arasında kadınların hak ettiği sayı ve temsile ulaşmaları konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapacaklarının sözünü verdiğini de belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57