Milletvekili ve başkanın İskenderun ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş ve Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesini ziyaret etti.

GÜNCEL 9.08.2019 10:27:28 0
Milletvekili ve başkanın İskenderun ziyareti

İskenderun/SES

 Milletvekileri Şahin ve Tokdemir ile HBB Başkanı Savaş, ziyarette Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimiyle görüştü. HBB Başkanı Savaş, Arsuz´un madenli mahallesindeki balıkçı barınağından KKTC seferleri yapması planlanan HADO´nun İskenderun´dan hizmet vermesi için kendileri açısından bir problem olmadığını, yer gösterilmesi durumunda yatırımlara derhal başlayabileceklerini ifade etti. Oda başkanı Kutlu da HADO ile ilgili hazırlattıkları alternatif yat limanı projelerini HBB Başkanı Savaş´la paylaştı. Kutlu, İskenderun Körfezi deniz altı zenginlikleri ile ilgili hazırladıkları rehberin bitme aşamasında olduğunu ve rehberle Körfez´deki deniz altı zenginliklerinin gün yüzüne çıkacağını belirtti. EXPO 21´de Payas–Erzin bölgesinde üretilen ve bölgede az bilinen Turunç ekşisinin tanıtılması gerektiğini ifade eden milletvekili Şahin ise HADO ile birlikte deniz turizminin canlandırılması gerektiğini anlattı ve “Dalış turizminin ön plana çıkartılması gerektiğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.
İskenderun´da yeni ve eski muhtarlarla buluşan HBB Başkanı Şahin ve milletvekilleri ile birlikte plaket verdiği muhtarlarla sohbet etti. HBB Başkanı Savaş, 31 Mart seçimleri sonrası ilk kez partisi CHP´nin İskenderun ilçe binasını ´gecikmeli´ olarak ziyaret edip, parti yöneticileri ve üyeleriyle bir araya da geldi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00