Milletvekili Şahin: Hiçbir kademeye talebim olmadı

Yeniden aday gösterilmeyen CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, "partisinin iktidar mücadelesinde var gücüyle çalışmayı sürdüreceğini" belirtti.

SİYASET 11.04.2023 12:37:00 0
Milletvekili Şahin: Hiçbir kademeye talebim olmadı

06 Şubat depremlerinin ardından seçim bölgesindeki çalışmaları, açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken, meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında  AKP sıralarına seslenerek Hatay'a kefen bile vermediniz’ çıkışının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sert yanıt verdiği Suzan Şahin,14 Mayıs seçimleri için hazırlanan milletvekili aday listesinde yer almamasına ilişkin açıklama yaptı.

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdiri ve parti meclisiyle merkez yönetim kurulunun oy çokluğuyla aldığı karar doğrultusunda aday olmadığını" belirten Şahin, yazılı açıklamasında bürokrasi veya yerel yönetim için istek ve talebinin olmadığını, bununla ilgili bir teklif almadığını kaydetti.

Milletvekili Şahin şunları ifade etti:
“Nefes verin sesiniz olayım’ sloganıyla çıktığım milletvekili yolculuğumda halkın her kesimin nefesini mecliste dile getirip, ülkemdeki tüm mağduriyetlerin, haksızlıkların, hukuksuzlukların, yolsuzlukların karşısında mücadele ettim. 28. dönem bayrağını, Genel Başkanımız takdirleri, Parti Meclisimiz ve Merkez Yönetim Kurulumuzun oy çokluğuyla başka yol arkadaşlarım devralmıştır. Doğuştan aidiyet hissettiğim, bir neferi ve evladı olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve kadrolarının iktidar mücadelesinde var gücümle çalışmaya devam edeceğim. 28.dönem milletvekilliği başvurum haricinde hiçbir bürokrasi ya da yerel yönetim kademesine talep ve isteğim olmadığım gibi bu yönde de bir teklif almış da değilim. Tek hedefimiz Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanı yapmaktır. Başta Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Parti Meclisimize, Merkez Yönetim Kurullarımıza, beraber mesai yaptığım milletvekili arkadaşlarıma, CHP Hatay örgütümüze, belediyelerimize ve mücadele ortağım olan tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyor, 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Güzel günler için var gücümüzle çalışacak ve ülkemize baharı beraber getireceğiz.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19