Milletvekilinden parti örgütlerine ziyaret

Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Birol Ertem, hafta sonu partisi CHP´nin Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Arsuz ilçe örgütlerine ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 20.03.2018 10:17:19 0
Milletvekilinden parti örgütlerine ziyaret

 

Milletvekili Ertem, CHP Erzin ilçe örgütü ile başladığı ziyarette, partinin Erzin ilçe başkanı Akif Özer ve yöneticileri ile görüşüp, çalışmaları hakkında bilgi aldı ve yerel seçimlerinde CHP´nin Erzin´ de başarılı olacağına inandıklarını ifade etti. Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ertem, Zeytin Dalı Hareketında şehit olan Erzinli Uzman Çavuş Uğurcan Ekiz´in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.
Dörtyol´da CHP İlçe Başkanı Gökhan Özer ve yönetimiyle, milletvekili Mevlüt Dudu ile birlikte görüşen Ertem, daha sonra partisinin Payas ilçe başkanı Rafet Özkaya ve yönetimiyle görüşüp, çalışmaları hakkında bilgi aldı ve gündeme ilişkin sohbet etti.
İskenderun´da CHP ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimini ziyaret eden milletvekili Ertem, son gelişmeler ile ilgili partililerine bilgi verdi. Arsuz CHP ilçe örgütü ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´yı makamında ziyaret eden Ertem, parti ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Arsuz Belediye Başkanı Çulha da, milletvekili Ertem´e ziyareti için teşekkür etti.
Hatay Milletvekili Birol Ertem, nisan ayında yapılacak Antakya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine başkan adayı olacağını açıklayan Ali Kavak ve Hikmet Çinçin´i ayrı ayrı ziyaret edip, başarı diledi.
CHP Antakya İlçe Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Antakya Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kanuncu Seçkin ve yöneticileriyle de buluşan Birol Ertem, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç ve partilileriyle de sohbet etti.
Samandağ´da Hatay Milletvekili Serkan Topal ile birlikte CHP Samandağ ilçe örgütünü de ziyaret eden Ertem, partinin ilçe başkanı Turgay Abacı ve yönetimiyle sohbet etti, ardından Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Milletvekilleri Ertem ve Topal, Samandağ´da Esnaf ve Kefalet Odası, Şöförler ve Otomobilciler Odası ve Atatürkçü Düşünce Derneği ile Antakya´da Hatay Gönüllüler Konseyini de ziyaret etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57