Milletvekilinin ´irtifbat ofisi´ açıldı

İskenderun´da, bir kez daha Hatay milletvekilinin iletişim bürosu kuruldu.

SİYASET 3.09.2018 10:49:04 0
Milletvekilinin ´irtifbat ofisi´ açıldı

Akın Bodur/İskenderun

 Kentte milletvekilinin irtibat bürosu, 1990´lı yılların ilk yarısında SHP Hatay Milletvekili Ali Uyar tarafından kurulmuş, daha sonraki yıllarda da İskenderun´da bazı milletvekilleri irtibat ofisi oluşturmuştu.
Hatay Milletvekili, TBMM Adalet komisyonu Üyesi, AKP TBMM Grup YK üyesi, AKP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve AKP Genel merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel, kentte irtibat bürosu oluşturdu. Milletvekili Özel´in irtibat ofisi, dualarla açıldı. Açılışa CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AKP İskenderun İlçe Başkanı B. Bebstami Bilgili ile belediye başkanları, ivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın milletvekillerinin seçim çevrelerinde bürolarda çalışması talimatı üzerine iletişim ofisini açtığını belirten milletvekili Özel, 'Seçim döneminde sıklıkla bahsettik, milletvekili iletişim ofisi, aslında milletvekili iletişim ofisi değil. Milletin evi, milletin ofisi. Burada bu ofis vesilesiyle inşallah sizleri Ankara´da yormamak, mahallinde buradaki bürokraside çözülebilecek problemleri sahada tespit edip, burada çözmek ve sizlerle burada sağlıklı bir iletişim kurabilmek amacı ile yine Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bu ofisi açmış bulunuyoruz' dedi.İletişim ofisinin açılışında konuşan ve açılışa katılanlara teşekkür eden milletvekili Özel, şunları söyledi: 'Aday adaylığı başvurumuzda; yasama faaliyetleri ve genel merkez çalışmaları için Ankara´da zorunlu olarak bulunacağımız günlerin dışında, tüm vaktimizi seçim bölgemizde milletimizle iç içe geçireceğimize dair imzaladığımız taahhütnamenin gereğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'
Milletvekilinin vekaleti asıldan aldığını, asıl olanın millet olduğunu ifade eden Özel, 'Asaletin sahibi millettir ve siyaset ancak halkın duasını ve hakkın rızasını kazanma amacıyla yapılır' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23