Milletvekilinin oda ziyareti

Hatay Milletvekili Suzan Şahin, kentte faaliyet gösteren bazı meslek odalarını ziyaret etti.

GÜNCEL 30.08.2018 11:48:26 0
Milletvekilinin oda ziyareti

İskenderun/SES

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesini ziyaret eden milletvekili Şahin, oda başkanı Kemal Kutlu ve yönetimi ile görüşüp, sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hatay Milletvekili Suzan Şahin “İskenderun belirli sorunları var. Denizcilik sektörü anlamında sorunlar var. Bunları birlikte aşmak, çözüm üretmek adına ben elimden geldiğim kadar birlikte ortak hareket ederek çalışmaktan memnuniyet duyarım. Öncelikle gümrük laboratuarı kurulması için tüm gayretimi vereceğim. İskenderun´un genel sorunları ile çözümleri bulup şehrimize neler kazandırabiliriz, nasıl geliştirebiliriz çalışmalar yapıp üstüne gideceğim. Deniz turizmi adına HADO´nun bir an önce sorunların ortadan kaldırılıp hayata geçirilmesi gerekiyor. Burada önemli olan hangi partinin nasıl hizmet yaptığı değil, şehrimize bölgemize kim hizmet ediyorsa katkıda bulunuyor ise ben şahsım adına ona teşekkür etmeye hazırım” dedi.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kutlu da ziyarete teşekkür etti ve 'Hatay ve İskenderun´umuz için çalışacağından eminiz. Denizcilik anlamında birlikte hareket ederek, sorunlar için çözümler üretip hayata geçirmeyi umut ediyoruz” diye konuştu.
Hatay milletvekili Şahin, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına yaptığı ziyarette de oda yönetimiyle görüştü, bölgede yaşanan ekonomik gelişmelerle ilgili bilgi aldı. Bu ziyarette konuşan milletvekili Şahin, “Sivil toplum kuruluşlarının ülkenin ve bölgenin geleceğinde önemli etkenlerdir. Milletvekili olarak bölgemize ne kadar katkı verebiliriz onun mücadelesini veriyoruz. Hatay´a el birliği ile bir şeyler kazandırmamız lazım. Bu konuda hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim görevimiz muhalefet olarak mevcut iktidarın çalışmalarını takip edip, yanlışlarını gördüğümüz zaman uyarmak zorundayız. İktidar da muhalefeti dikkate almalıdır. Hatay´ın başlıca sorunları olan laboratuvar konusunu, Yayladağı sınır kapısının açılması, Reyhanlı Barajı konusu, Suriyeli sığınmacıların sorunları, bölgemizde ihtiyacı önemli derecede hissedilen Organize Sanayi Bölgesi konusu, Hatay´ın teşviklerden faydalanması, narenciye entegre tesislerinin ve soğuk hava depolarının kurulması, Angus meselesi gibi bir çok konunun takibini yapıyorum. Bölgemizin belli başlı sorunlarının çözümü için elim gen gelen gayreti göstereceğim” dedi. Gazetemize iletilen yazılı açıklamaya göre, oda başkanı Levent Yılmaz da İskenderun ve bölgenin sorunlarını içerdiği ve kendilerinin de takip ettiği bir dosyayı milletvekili Suzan Şahin´e teslim etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00