Milletvekillerine Hatay raporu

Antakya Ticaret Odası (ATO) Başkanı Hikmet Çinçin´in evsahipliğinde düzenlenen toplantıda AKP´li milletvekilleri Hüseyin Yayman ile Hacı Bayram Türkoğlu´na Hatay´ın kısa ve uzun vadeli sorunları ile ilgili hazırlanan raporu verildi.

GÜNCEL 23.07.2018 10:11:58 0
Milletvekillerine Hatay raporu

Antakya/SES

Meslek örgütleri yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Hatay milletvekilleri ile bir ‘istişare toplantısı´ gerçekleştirdiklerini belirten ATO Başkanı Hikmet Çinçin, hazırladıkları raporu da milletvekillerine sunduklarını, kısa ve uzun vadeli sorunlara birlikte çözüm bulacaklarına inandıklarını belirtti. AKP İl Başkanı İbrahim Güler´in de eşlik ettiği toplantının ardından AKP´li milletvekilleri Hatay´da bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Toplantı ve ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay´da başlatılan tüm projelerin takipçisi olurken, yepyeni projelerle kentin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını belirtti. Yayman, “AK Parti Hatay Milletvekilleri olarak il teşkilatımızla birlikte Hatay´ı karış karış dolaşıyoruz. Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin´in düzenlediği kahvaltıda bazı meslek örgütleri başkanları ve yerel yöneticilerimizle bir araya geldik. Hatay´ın sorunları var ve biz şehrimizi ortak akılla ürettiğimiz çözümlerle buluşturacağız” değerlendirmesini yaptı.
Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Toksöz´ü de ziyaret eden Milletvekili Yayman ve Türkoğlu, Antakya Mobilyacılar Sitesi inşaatında da incelemelerde bulundu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22