Milletvekillerinin ´Atakan ziyareti´

ODTÜ´deki protestolara destek vermek üzere Antakya´da düzenlenen düzenlenen protestolar sırasında beş katlı binadan düşerek yaşamını yitirdiği belirtilen Ahmet Atakan (22), ölüm yıldönümünde, ailesi ve sevenleri tarafından kabri ba?

12.09.2020 08:46:43 0
Milletvekillerinin ´Atakan ziyareti´

 

Akın Bodur/İskenderun
 Atakan Ailesi ve sevenleri, Atakan´ı Defne´deki Çekmece Pınarbaşı Mahallesi Mezarlığındaki Ahmet´in kabri başında yaptığı sade anma töreniyle andı.
Ahmet Atakan´ın ölüm yıl dönümünde, Atakan ailesini evlerinde ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve beraberindeki Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Serkan Topal ve Suzan Şahin, Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Ahmet Atakan´ın annesi Emsal Atakan ve babası Ali Atakan´ın acısını paylaştı. Çok sayıda kişi ve grup da Atakan´ın mezarına ayrı ayrı giderek, kabrinde dua okudu ve mezarına çiçek bıraktı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İklime Kabasakal, 'Gezi şehidimiz Ahmet Atakan´ın 7. ölüm yıl dönümünde mezarı başındaydık. Anılarını mücadelemizde yaşatacağız' ifadesine yer verirken, CHP Hatay İl Gençlik kolları Başkanı Barış Birim de şu değerlendirmeyi yaptı: 'Gezi direnişi sırasında, mücadelemizin sembolü haline gelmiş Armutlu sokaklarında şehit düşen yoldaşımız Ahmet Atakan´ı vefatının 7. yılında saygı ve özlemle anıyoruz. Gezi mücadelemizin ve tüm gezi şehitlerimizin anısı bizler olduğumuz sürece yaşayacak. Gezi´de demokratik bir Türkiye için mücadele eden biz gençler demokrasiye ulaşana dek mücadelemize yılmadan devam edeceğiz. Geziye, gezi şehitlerimize ve tüm gezicilere selam olsun.'


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00