Milli sporcuların ziyareti

1-5 Ağustos´ta Amasya´da düzenlen ve Avrasya Şampiyonası olarak bilinen 2. Uluslararası Şehzadeler Kenti Türkiye Açık Kyokushin Kata ve Kumite Şampiyonası öncesi Yayladağı´nda kampa giren Wushu Budokaido Kyokushin Milli Takımı, Hatay B?

SPOR 11.08.2018 10:27:33 0
Milli sporcuların ziyareti

Antakya/SES

Ziyarette, Wushu Hatay İl Temsilcisi Ahmet Kural ve HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım da bulundu. Savaş konuklarını HATMEK´teki ofisinde kabul etti.
Kamp çalışmalarını Yayladağı Fehmi Dinçer Spor Salonu´nda yapan milli takım sporcularının ziyaretine teşekkür eden Savaş, HBB´den yapılan açıklamaya göre şunları söyledi: 'Serhat şehrimiz Hatay´ın birbirinden nitelikli spor takımları ulusal ve uluslararası platformlarda başarıya ulaşmış durumda. Büyükşehir belediyesi olarak Hatay´ı bir spor kenti haline getirebilmek için Türkiye´de ikinci olma özelliği ile öne çıkan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´ni Hatay halkının hizmetine sunduk. Bu komplekste gerek sporcularımız gerekse vatandaşlarımız spor yapma imkanı bulabiliyor. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm takıma katılacakları müsabakada başarılar diliyorum.'
Wushu Hatay İl Temsilcisi Kural ise, çok çalıştıklarını ifade etti ve şampiyonadan başarı ile dönmek istediklerini söyledi. Kural, desteğinden dolayı Savaş´a federasyon adına teşekkür plaketi verdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22