Milli takım teknik direktörü Çakmak, söyleşti

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Yayladağı Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlerle Söyleşi” etkinliğine katıldı.

SPOR 29.12.2022 12:47:00 0
Milli takım teknik direktörü Çakmak, söyleşti

Antakya/SES

Yayladağı Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen, öğrenci ve sporcuların katıldığı söyleşiyi Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Can Kara, AKP Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen de izledi. 

Ekim ayında Türkiye'de yapılan Ampute Futbol Dünya Kupası'nda şampiyon olan milli takımın teknik direktörü Çakmak,  katılımcılara futbolculuk ve milli takıma seçilme serüvenini anlattı. Başarmak için inanmanın önemli olduğunu belirten Çakmak, kazandıkları dünya kupasıyla ilgili değerlendirmesinde şunlara yer verdi: “Çok büyük emeklerle bu kupayı kazandık. Sizler de inanç ile azim ile çalışmaya devam etmelisiniz. Hiç bozmayın moralinizi. Derslerinizi çalışırsanız, öğretmenlerinizi, anne babalarınızı dinlerseniz sizlerin de başaramayacağı şey yoktur.”

Ay-yıldızlı formayla dünya kupası kazandıkları için gururlu olduklarını belirten Çakmak, "Ailem, öğretmenlerim bana hep şunu söylerdi; 'Ülkene, vatana, millete hayırlı bir evlat olasın.' Çok şükür bunu başardık" diye konuştu. Gençlerin soruları cevaplayan ve öğrencilere nasihatlerde bulunan Çakmak, forma da imzaladı. 

Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçebu mücadele ve azmin gençlere örnek olmasını temennisinde bulunurken, Hatay Milletvekili Özgürsoy da Ampute Milli Takımı'nın başarısını gururla izlediklerini ifade etti. Yayladağı Belediye Başkanı Yalçın ise azim ve inançlarıyla Türkiye'ye dünya kupasını getiren Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Çakmak'ı ilçede ağırlamaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Etkinlikte Yayladağıspor Kulübü yönetimi takımın formasını Çakmak'a hediye etti.
 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19