Milyonfest Arsuz, sona erdi

Arsuz´da kaymakamlık ve belediyenin katkılarıyla, Milyon Yapım tarafından düzenlenen 4 günlük ´Milyonfest Arsuz´ sona erdi.

GÜNCEL 30.07.2019 11:05:15 0
Milyonfest Arsuz, sona erdi

İskenderun/SES

 Hatay´da ilk kez Arsuz´da gerçekleştirilen festivalde günde 7, toplamda 28 sanatçı sahne alıp, konser verdi; festivalde sahne alan sanatçılar arasında Selda Bağcan, Mor ve Ötesi, Emre Aydın, Şebnem Ferah, Duman, Athena ve Cem Adrian da bulundu.

Festival, Gözcüler kumsalında yapıldı
Arsuz´un Gözcüler Plajında düzenlenen ve binlerce insanın katıldığı Milyonfest Arsuz, birçok sanatçıyı da ağırladı. Bilet fiyatlarının iki ay önce ucuz olduğu ve festival zamanında üç katına çıkmasıyla yöre halkı tarafından şikayet konusu da olan Milyonfest Arsuz´da Selda Bağcan da konser verdi.

'Festivalin mesajını aldık'
Milyonfest Arsuz´un son gününde katılanlara seslenen ve iyi bir eğlence dileyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “4 gün boyunca birbirinden güzel sanatçılar, birbirinden değerli parçalarla bizlerle birlikte oldu. Biz bu kalabalıktan başkanımla şu mesajı aldık; Bundan sonra milyon fest her yıl burada olsun' diye konuştu. Arsuz Kaymakamı Sarı ile birlikte sahneye çıkan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de “Arsuz, çalışkan insanları, verimli toprakları, sahili, tarihi güzellikleriyle, sizin gibi güzel insanlarıyla tanınan bir turizm kentidir. Türkiye´de sayılı yerlerde yapılan Milyonfest var. Gelen misafirlerimizin memnun kalması, bize bu festivalin her yıl burada yapılması gerektiği mesajını verdi. Bundan sonraki yıllarda yine bu festivalleri Arsuz´da gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23